Neler Yeni

Çözüldü✓ İkinci el GTX 1070 alacağım fan yaprağı kırık sorun olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Uzunoğlu
Bir de şöyle bir şey diyeyim, 3 bin₺ verip 2. El almaktansa biraz daha koyup 6600 ya da 6600xt alabilirsiniz. Nvidia tercih edecekseniz de bursa dışı illere de bakın, param güvende ile alın 1 gün boyunca video kaydı alarak test edin sıcaklıklarda problem yaşarsanız geri iade edebilirsiniz.
Birazdan kastın ne kadardır hocam

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleR5 3600X ve 16GB 2400mhz ddr4 ram'a sahip bir bilgisayarım var. GT 1030 ekran kartımı yükseltme zamanının geldiğini hissediyorum artık ve ikinci el kart arayışlarındayım.

Birinde 2 yaprağı kırık garanti bandrolü duran MSİ Gaming X 1070 8Gb var

Diğeri GALAX bandrolü sökülmüş söylenene göre termal macun değişimi için sökülmüş. Fanları sağlam.

Bir tık MSİ fanboyuyum ki pcde herşeyim MSİ şuanda ve Gaming X serisine ayrı bir hayranım.

Bu iki fan yaprağı kırık kart çok ölümcül bir fark yapar mı soğutmada performansda yoksa GALAX mı alayım onda bir kırık yok ama garanti bandrolü sökülmüş.

İkisinin de KFG yok. Bu bütçede alabileceğim başka kart var mı önerisi olan Bütçe 3000 3500 falan.

Alıntıyı görüntüle
Dostum özelden iletişime geçebilirsin benle reklam olmasın diye burada yazamıyorum. Anladın sen :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,452
Üyeler
168,789
Son üye
nakai
Top Bottom