Neler Yeni

İkinci el PC alıyorum Sizce özellikleri nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Sarıoğlu
Bütçe
3000
bu bilgisayarı alıcam sizce nasıl arkadaşlar? sorun yaratacak bir şey görünüyormu gta v fivem csgo valorant tarzı oyunlar oynayacağım ( görüntü hastası degılımdr düşük orta ayarlarda fivemde kasmadan mesela oynatırmı?
Ekran karti MSİ R9 280 3gb 384 bit
İslemci fx 8320 8 çekirdek 3.8 hz
Ram 4x4 8 gb 2 tane bos slot var yükseltilebilir bilir
120 gb ssd var Sandisk 500 gb hdd var
Kule tipi fan 5 adet LED'li fan Yaninda kapağında var cam gibi
Ramlar sogutuculudur.
600 wat power

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,568
İsim
Ahmet Tulumcu
Hepsini yüksekte oynarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Sarıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsini yüksekte oynarsın
fivemi bile yüksekte oynatır mı yani
( oynatmaz cevabını alırsam diye bunu da yazıyorum düşük ayarlarda yüksek fps veya akıcı bir deneyime bile razıyım fivemde)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazdığın oyunlarda işine çok rahat görür.
umarım hocam cidden çok heycanlıyım hep laptop kullanmış bir insanım o ısınma sorunu ısınmadan dolayı kapanmalar vs vs bıkmıştım artık

eyelays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali Serhat Akyüz
fivemi bile yüksekte oynatır mı yani
( oynatmaz cevabını alırsam diye bunu da yazıyorum düşük ayarlarda yüksek fps veya akıcı bir deneyime bile razıyım fivemde)
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım hocam cidden çok heycanlıyım hep laptop kullanmış bir insanım o ısınma sorunu ısınmadan dolayı kapanmalar vs vs bıkmıştım artık
Çok rahat oynarsın problem etme.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
hepsini yüksekte oynarsın diyen arkadaşlara fps videosu atarsın dostum bana kalırsa bu pc de çok bir şey bekleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Sarıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsini yüksekte oynarsın diyen arkadaşlara fps videosu atarsın dostum bana kalırsa bu PC de çok bir şey bekleme
hocam çok bişey dediğimiz cidden çok bişey değil bi 1650 performansı almıcagımı bılıyorum zaten 840 m ekran kartından buraya gelıyorum şuanda ve tek isteğim optimize ayarlarda ( kalite hastası degılım) rahat bır oyun deneyımı yanlızca akıcı bir oyun goruntu ayarlarını gerekırse düşüğe çekerim

eyelays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali Serhat Akyüz
hocam çok bişey dediğimiz cidden çok bişey değil bi 1650 performansı almıcagımı bılıyorum zaten 840 m ekran kartından buraya gelıyorum şuanda ve tek isteğim optimize ayarlarda ( kalite hastası degılım) rahat bır oyun deneyımı yanlızca akıcı bir oyun goruntu ayarlarını gerekırse düşüğe çekerim
Düşük ayarlarda çok rahat oynarsın problem etme dostum.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Şimdi ben gerçekleri söylerim cs go da volarantta oynarsın akıcı ama gta tarzı oyuna geçtin mi çok akıcılık bekleme aynı pc ye sahiptim oradan biliyorum ama tabi laptopa göre kat kat iyidir .

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,568
İsim
Ahmet Tulumcu
hepsini yüksekte oynarsın diyen arkadaşlara fps videosu atarsın dostum bana kalırsa bu PC de çok bir şey bekleme
Kardeşim uçma rdr 2 yi Full HD Mediumda bile 30-35 fps Cod Warzonede mediumda 45-30 fps alıyor yeter ona daha napsın ha daha iyisini istiyosa ekran akrtını RX 470 yap PSU'da 500W al yeter ne yapıcak

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Kardeşim uçma rdr 2 yi Full HD Mediumda bile 30-35 fps Cod Warzonede mediumda 45-30 fps alıyor yeter ona daha napsın ha daha iyisini istiyosa ekran akrtını RX 470 yap PSU'da 500W al yeter ne yapıcak
yok bak arkadaşlar demişki hepsini yüksek grafikte oynarsın demişler bende diyorumn ki gta 5 de aynı sisteme yakın sistemde medium ayarlarda 50-55 fps veriyordu benim sistem şimdi onu high yapınca fps videosunu çeker atar .

Top Bottom