Neler Yeni

İkinci El Steelseries Arctis Pro + GameDAC Mı Beyerdynamic MMX 150 Mi

AzpheduS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alper Kavak
2300 TL'ye 2. el Steelseries Arctis Pro + GameDAC veya 2500 TL'ye sıfır Beyerdynamic MMX 150 almak arasında kaldım. İki ürünün de farklı eksileri var objektif bir şekilde düşündüğümde ve çok kararsız kalıyorum. Hangisini tercih etmeliyim?

AzpheduS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alper Kavak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hijyeni detaylı bi temizlikle halledebilirim diye düşünüyorum ama yine de emin değilim.

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Padlerin kafa ve kulak yağını içine çekip hapseden zamanlada padleri çürüten iğrenç şeyler olduğunu belirtme ihtiyacı duyuyorum yinede.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Umut
Instagram
@hopeless_bear
Twitter
hopeless_bear
Discord
hopeless_bear#3900
Bence GameDAC olayı çok gereksiz bu yüzden bu bir artı değil. 2. el kulaklık almayı hiç düşünmedim ve temiz de gelmiyor o yüzden şahsen Beyerdynamic MMX 150 tercih ederdim.

AzpheduS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alper Kavak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GameDAC olayı ileriki zamanlarda laptop kullanmaya geçeceğim için kablo kalabalığı sebebiyle benim için de artı sayılmaz ama ses kalitesi olarak MMX 150'den iyi performans veriyor. Arctis Pro'nun eksisi de mikrofonu. Arada bir canlı yayın açıyorum ve mikrofonu canlı yayın açacak kadar iyi değil. Ayrıca Arctis Pro daha rahat duruyor pedleri başlıklarının dönebilmesiyle falan. Hijyen konusu da işin içine girince MMX 150 daha mantıklı geliyor tabi.

Top Bottom