İkinci el yerine sıfır Turbox kartlar alınır mı?

Kalitesiz malzemeden yapılması bu kadar basit
Kalitesiz malzeme de idarelik olarak da kullanılmaz mı? İşe yeni başladım. Para biriktirene kadar csgo lol falan oynamak için kullanacağım. Uzun ömürlü olmasını istemiyorum. İdarelik olarak da mı değmez?

Çok kötü cidden.

Son düzenleme:
artık turbox alınır mı diye konu açmayın
50 kruşa satılsa bile alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalitesiz malzeme de idarelik olarak da kullanılmaz mı? İşe yeni başladım. Para biriktirene kadar csgo lol falan oynamak için kullanacağım. Uzun ömürlü olmasını istemiyorum. İdarelik olarak da mı değmez?
3 gün oynucaksan alınır

Piyasada kart kalmadı. İkinci el olarak mevcut sistemimde idarelik bir ekran kartı almaya çalışıyorum. Letgoda uygun kart yok. Sahibindende herkes elden vermek istiyor. Yakında kimse yok. Get açmıyorlar. Bazılarının da fiyatı uygun değil. İkinci el yerine sıfır bi turbox kart alınır mı? YouTube’da videolara baktım. Pek bi sıkıntı göremedim.
30. el al ama yinede turbox alma

Galiba hayatında verdiğin en kötü karar bu konuyu açmak olmalı turboxun adını duyan herkes koştu :D bence turbox un nasıl bir marka olduğunu anlamak için rastgele yerlerden bir kaç konu okumak bile çok yeterli

ne kadar fazla fark olursa olsun alınmaz kartın yanma yada sıkıntı çıkarma olsalığı çok yüksek

Piyasada kart kalmadı. İkinci el olarak mevcut sistemimde idarelik bir ekran kartı almaya çalışıyorum. Letgoda uygun kart yok. Sahibindende herkes elden vermek istiyor. Yakında kimse yok. Get açmıyorlar. Bazılarının da fiyatı uygun değil. İkinci el yerine sıfır bi turbox kart alınır mı? YouTube’da videolara baktım. Pek bi sıkıntı göremedim.
Ya gtx1660 görünümlü bir gt1030 ise ?

Kalitesiz malzemeden yapılması bu kadar basit
Peki kalitesiz malzeme olduğunu nereden biliyorsun? Aldın inceledin mi? Belki de normal bir karttır üstüne marka basılmıştır o kadar. Bunları bilmeden yorum yapamayız maalesef. Aramızdan bir yiğido çıksın alsın bu kartlardan incelemesini yapsın, en iyisi bu olur :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,979
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri