Öneri Ikinci elde rx570 alıcam mining olup olmadığını nerden anlarim

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar 2. Elde rx570 alıcam sahibinden.com dan satan arkadaşlar biraz konuştuk ürünün garantisi ve kutusu yok dedi benchmark testini atarım yanın dedi sizce bu kullanıcıya güvenerek bu ürünü almalımıyım fiyat get li bi şekilde 550 tl

• Beğen
Reaksiyonlar: Zero
Betli olması güzel ama mining yapılmış kartın tek farkı kartı aşırı yorulmuş olmasıdır bence gene bi stress teste sokup almanı tavsiye ederim

Mining kartı sadece sesinden anlarsın. Yaygın inanışın aksine iyi bakılmış mining kartlar kullanılabilir. Fanlar çok sesli değil ise fan dışında bir ses yok ise ve FurMark testinde ısınma sorunu yoksa gerisi önem arz etmiyor.

Arkadaşlar 2. Elde rx570 alıcam sahibinden.com dan satan arkadaşlar biraz konuştuk ürünün garantisi ve kutusu yok dedi benchmark testini atarım yanın dedi sizce bu kullanıcıya güvenerek bu ürünü almalımıyım fiyat get li bi şekilde 550 tl
garantisiz ve kutusuz bir ürünü almanı pek tavsiye etmem üstüne 100 tl daha koy 1 yıl garantin olsun elinde bana sorarsan

Arkasında ki girişler değişik oluyor diye biliyorum ve benim sana tavsiyem mining yapılmış bir ekran kartı alma çünkü 1 ay mining yapılmış ekran kartı normal kullanıma göre nerdeyse 4,5 aya denk geliyor diye biliyorum.

FurMark testinden tut istediğin testi yap yine Mining kartın Mining'li olduğunu anlamazsın. Fan sesinden Kutu Fatura Garanti 3lüsün olmasından anlayabilirsin. Büyük ihtimal 2.el olarak satın alıcaksın ama dediğim gibi anlayamazsın.

Anlamak imkansız gibi bir şey. Bir ekran kartı uzun süre mining yapılsa bile performansını kaybetmez. Arabalar gibi mekanik olmadıkları için ömürlerini kolay kolay anlayamayız. Anlamak için parçanın açılıp mikroskop ile falan aşınmaya bakmak lazım. Gözle ayırt edilemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,289
Üyeler
187,177
Son üye
Bgrklnc
Geri