Eğer iktidar değişirse olması gerektiği gibi imam hatipler azaltılır çoğunun anadoluya döndürüleceğini düşünüyorum.Arkadaşlar Tercihlerde 5 ve 6 ya imam hatip yazdım eğtimi iyi olan liseliler sizce değiştiriyimmi ilerde sıkıntı yaşarmıyım?
Burası türkiye Saçma sapan olmazsa olurmuHiçbir şey yapamazlar. Özellikle nitelikli imamhatiplere dokunamazlar.
Eskiden olduğu gibi yok puan kırma, üniversiteye almama gibi ilkel durumlar geride kaldı.
Öyle saçma sapan iş mi olur?
O tarz şeyleri yapamazlar.Hiçbir şey yapamazlar. Özellikle nitelikli imamhatiplere dokunamazlar.
Eskiden olduğu gibi yok puan kırma, üniversiteye almama gibi ilkel durumlar geride kaldı.
Öyle saçma sapan iş mi olur?
Milletin canı çok yandı bunlardan artık yapamazlar yaparlarsa iktidar kalamazlar.Burası türkiye Saçma sapan olmazsa olurmu
Artık kimsenin halktan korkusu yokki. Öyle haklar güçler verdikki bizim yapılanları sorgulama lüx bile kalmadı sadece ayaklanırız medyaya çıkarız söylenir dururuz. En fazla olacak bu.O tarz şeyleri yapamazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Milletin canı çok yandı bunlardan artık yapamazlar yaparlarsa iktidar kalamazlar.
herşeyi anlarımda Camileri kapatmasalar bari ona üzülürüm.İktidar değişmez. Değişirse, ne kadar imam hatipli olup ta memur olan varsa, işine son verilir. Ama bu günkü şartlarda iktidar kolay değişmez. Bir mucize olmalı.
Ben k kadar karamsar değilim.Artık kimsenin halktan korkusu yokki. Öyle haklar güçler verdikki bizim yapılanları sorgulama lüx bile kalmadı sadece ayaklanırız medyaya çıkarız söylenir dururuz. En fazla olacak bu.
Camileri kim neden kapasınherşeyi anlarımda Camileri kapatmasalar bari ona üzülürüm.
Abi kusura bakma da daha mantıksız düşünce görmedim.herşeyi anlarımda Camileri kapatmasalar bari ona üzülürüm.
Bahanemi yok mazeretmi yok sebepmi yok siyasette her şey mübah yeterki istesinler her şey istemekle alakalı.Ben k kadar karamsar değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Camileri kim neden kapasın
Mantıksız düşünmemize yol açanlar utansınAbi kusura bakma da daha mantıksız düşünce görmedim.
Ne alakası var abi cami kapatmayla? Türkiye'de muhafeleti Vatikan'dan papa mı yolladı? Müslüman olduğunu anlamanız için reklamını yapmalı, kamera önünde namaz mı kılmalı?Bahanemi yok mazeretmi yok sebepmi yok siyasette her şey mübah yeterki istesinler her şey istemekle alakalı.