Neler Yeni

İktidar değişirse imam hatiplıler sıkıntı yaşarmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
%89 Müslüman bir ülke, çan sesleriyle mi uyanmak isterdin?
Dostum Türkiye kültürel zenginliği ile her zaman ileri çıkmış bir ülkedir tabi o zamanlar eskide kaldı. Bir yandan çan sesi çalsın bir yandan ezan okunsun bir yandan museviler ezana çağırılsın. Düşüncen çok ama çok saçma diyelim ki yüzde 89 müslüman var o kadar da yokta neyse diğer kalan halkın yüzde 11 içinde museviler de var hristiyanlarda bunlar için ne yapmamız gerekiyor o zaman ? Sırf azınlık oldukları için onları Bosverip cami yapmaya devam mı edelim . Dostlar Allah aşkına Türkiye'de yaşıyoruz resmi dini olmayan bir ülkedeyiz ve siz hala saçma sapan din tartışıp bir şeyler elde etmeye çalışıyorsunuz bir kaç yazı daha okudum cidden şaka mısınız siz?! Yok muhalefeti gelirse başörtü yasağı tekrar vesaire. Arkadaşlar hala sizin gibi düşünen zekası eksik kalmış dostlarım için Türkiye'de iken manevi maddi binbir türlü zorluk çektim Allah'a şükür yurtdışına kaçabildim ve kafam çok rahat ve sonunda mutluluk hissini tadabiliyorum. Siz hala 1950lerde ki saçma sapan düşünceler ile ampule basmaya devam edin dostlar ne de olsa İslam'ın son kalesi ampul değil mi?

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Uygunsuz dil
hocam algılara çok kolay kapılmayın , ibb başkanı da yeni kapıya israf var diye arabaları dizdi dizilen arabalar hizmet araçlarıydı , daha sonra tekrar kiralaması gerekti şöyle açıklama yaptı belediye hizmet etmiyecek mi ? kiralarken en ucuzu bir öncekini %60 daha fazlasıydı %120 pahalıya kiralananlar bile oldu neyse uzun hikaye , demem o ki öyle iki defa ekenomi sınıfında resim verdiler diye inanma , Meral Akşaner'de resim video vermişti ekonomi sınıfında dün daha özel jetle bir ile gitti , zırhlı uzun konvoyu ile gideceği yere geçti , Bide K Kılıçdar oğlu var hem jetle sağ sola gidip bütün özel uçakları vs satıcaz diyor , bunların hepsi palavra insanları kadırmak için ve maalesefki bir kesim sadece bir resim gördü diye inanıyor

Mansur Yavaş İBB Başkanı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

average solcu gazete kullanıcısı

Average koyun. Ha ayriyeten gazete kullanıcısı? Okuyucusu olmasın o.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İktidar değişmez. Değişirse, ne kadar imam hatipli olup ta memur olan varsa, işine son verilir. Ama bu günkü şartlarda iktidar kolay değişmez. Bir mucize olmalı.
O mucize olacak zaten 2023'de sandığa gömeceğiz ampul patlayacak.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Bu arada mucize olmayacak. Bu kadar borç varken ve yurt dışı ilişkileri kötüyken şuanki iktidarın kendi gitmek istemesi bile muhtemel. Dış ilişkileri kötü olduğundan İMF borçta vermeyecek çünkü. Görünenin dışında ne kadar kötü olduğumuz ile alakalı bu.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
Sırf bu korkudan babam imamhatipe yollamadı beni ama ben sanmam bir şey olacağını

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Okulu farklı bi okula döndürmek çok kolay bir işlem ; dershaneden özel okula , düz liselerden ‘fen liselerine’ vb (360-380 puan aralığı fen liselerinin olma nedeni)

bence anadolu lisesine döner çoğu

BIGGZ

80+ Bronze
Iktidar değişmesi adaya bağlı,
Cumhurbaşkanı karşısına; ankara başkanı çıkarsa belki değişir ama ib başkanı çıkarsa, sandığa gömer.

Cjp nin başındaki çıkarsa ayrı fiyasko olur zaten :D

Ayrıca sanırım cjp nin başındaki aday olacak.
Adaylık sinyallerini veriyor her konuşmada
Oyle olursa patlamış mısır alıp izlerim seçim sonuçlarını :D

Edit: başlık altı hayal dünyasında yaşayan insanlarla dolmuş, cumhurbaşkanlığını çocuk oyuncağı sanan bile var. Böyle trollerle münasebete girmeyin efenim

2. Edit: :swh

Son düzenleme:

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
İktidar değişmez. Değişirse, ne kadar imam hatipli olup ta memur olan varsa, işine son verilir. Ama bu günkü şartlarda iktidar kolay değişmez. Bir mucize olmalı.
Şuan değişmedi krdşm aynen.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Mansur Yavaş İBB Başkanı mı?

Average koyun. Ha ayriyeten gazete kullanıcısı? Okuyucusu olmasın o.
dostum ornek veriyorum , insanlari nasil algi operasyonuyla kandirdiklarina dahil , o yuzden dikkatli olun diyorum , bir tek resimle kandirmasinlar insanlari

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
İmam hatip okullarının azaltılması gerek o yüzden nitelikli olanları anadolu ya niteliksiz olanları (puansız) düz lise ye çevirirler.

Iktidar değişmesi adaya bağlı,
Cumhurbaşkanı karşısına; ankara başkanı çıkarsa belki değişir ama ibb başkanı çıkarsa, sandığa gömer.

Cjp nin başındaki çıkarsa ayrı fiyasko olur zaten :D

Ayrıca sanırım cjp nin başındaki aday olacak.
Adaylık sinyallerini veriyor her konuşmada
Oyle olursa patlamış mısır alıp izlerim seçim sonuçlarını :D
Cip başı aynen

BIGGZ

80+ Bronze
İmam hatip okullarının azaltılması gerek o yüzden nitelikli olanları anadolu ya niteliksiz olanları (puansız) düz lise ye çevirirler.

Cip başı aynen
Olur da dava yersem diye yazdım, ona mi takildin koca yazıda :D?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Dostum Türkiye kültürel zenginliği ile her zaman ileri çıkmış bir ülkedir tabi o zamanlar eskide kaldı. Bir yandan çan sesi çalsın bir yandan ezan okunsun bir yandan museviler ezana çağırılsın. Düşüncen çok ama çok saçma diyelim ki yüzde 89 müslüman var o kadar da yokta neyse diğer kalan halkın yüzde 11 içinde museviler de var hristiyanlarda bunlar için ne yapmamız gerekiyor o zaman ? Sırf azınlık oldukları için onları Bosverip cami yapmaya devam mı edelim . Dostlar Allah aşkına Türkiye'de yaşıyoruz resmi dini olmayan bir ülkedeyiz ve siz hala saçma sapan din tartışıp bir şeyler elde etmeye çalışıyorsunuz bir kaç yazı daha okudum cidden şaka mısınız siz?! Yok muhalefeti gelirse başörtü yasağı tekrar vesaire. Arkadaşlar hala sizin gibi düşünen zekası eksik kalmış dostlarım için Türkiye'de iken manevi maddi binbir türlü zorluk çektim Allah'a şükür yurtdışına kaçabildim ve kafam çok rahat ve sonunda mutluluk hissini tadabiliyorum. Siz hala 1950lerde ki saçma sapan düşünceler ile ampule basmaya devam edin dostlar ne de olsa İslam'ın son kalesi ampul değil mi?
Dostum farkındaysan doğru okursan diğer dinlere bir laf atmadım? Sanırım ülkeyi iyi analiz edemediğinden ve düşünemediğinden terk ettin. İyi ki de terk etmişssin diyelim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,120
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom