DoğruYoldayımPekiYaSiz
80+ Bronze
Dahası
Dostum Türkiye kültürel zenginliği ile her zaman ileri çıkmış bir ülkedir tabi o zamanlar eskide kaldı. Bir yandan çan sesi çalsın bir yandan ezan okunsun bir yandan museviler ezana çağırılsın. Düşüncen çok ama çok saçma diyelim ki yüzde 89 müslüman var o kadar da yokta neyse diğer kalan halkın yüzde 11 içinde museviler de var hristiyanlarda bunlar için ne yapmamız gerekiyor o zaman ? Sırf azınlık oldukları için onları Bosverip cami yapmaya devam mı edelim . Dostlar Allah aşkına Türkiye'de yaşıyoruz resmi dini olmayan bir ülkedeyiz ve siz hala saçma sapan din tartışıp bir şeyler elde etmeye çalışıyorsunuz bir kaç yazı daha okudum cidden şaka mısınız siz?! Yok muhalefeti gelirse başörtü yasağı tekrar vesaire. Arkadaşlar hala sizin gibi düşünen zekası eksik kalmış dostlarım için Türkiye'de iken manevi maddi binbir türlü zorluk çektim Allah'a şükür yurtdışına kaçabildim ve kafam çok rahat ve sonunda mutluluk hissini tadabiliyorum. Siz hala 1950lerde ki saçma sapan düşünceler ile ampule basmaya devam edin dostlar ne de olsa İslam'ın son kalesi ampul değil mi?%89 Müslüman bir ülke, çan sesleriyle mi uyanmak isterdin?