Neler Yeni

İktidar değişirse imam hatiplıler sıkıntı yaşarmı?

xMUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cüneyt Fırat AKGÜN
Hiç bir şey için kapatma olmaz. Ama şöyle bir şey gerektiğinden daha fazla yapılmış okul varsa, eksik kalan fen lisesi veya teknik lise veya anadolu lisesi gibi okullara dönüştürülür buda zaten doğru ve mantıklı olandır. Tabi bu durum gerektiğinden fazla ise gerçekleşir.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
imam hatip liselerini sevmiyorsanız gitmezsiniz kapatılsın demek aşırı saçma
Belli basli imam hatipler din okullarina, kalanlari anadoluya cevirilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Tercihlerde 5 ve 6 ya imam hatip yazdım eğtimi iyi olan liseliler sizce değiştiriyimmi ilerde sıkıntı yaşarmıyım?
Iktidar değişirse yasarsin, maas verilmeye devam edilse bile suanki kadar iyi olmaz

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
dostum ornek veriyorum , insanlari nasil algi operasyonuyla kandirdiklarina dahil , o yuzden dikkatli olun diyorum , bir tek resimle kandirmasinlar insanlari

Abi doğruları söylesek algı diyorsunuz, objektif değilsiniz. Galata kulesine giriş ücretleri 100TL oldu. Sevgilini aldın hadi Galata'ya gidelim dedin orada kafede yiyip içme dışında 200 liralık oldun. İBB'de iken 30TL idi, kültür bakanlığına geçmesiyle 100 TL oldu.

Abi sen algı yapıyorsun mesela şuanda, iyi yönlerini söylemeyip her gelen yapacak diyorsun gözlerinizi boyuyorlar diyorsun bu algıdır. Yapılan masrafların herhangi bir amacı yokken şuanki iktidarı konuşmuyorsun bile çünkü size cehepe algı yapıyor. Hiç bir gereği yokken yazlık saraylar, kanallar, hava alanları. Çalışan bir havaalanın varken yenisini neden yapıyorsun? Etraftaki araziler değerlensin tabii ben alayım. Turist için mi? Beşiktaş'a ya da diğer turistik merkezlere ne kadar uzakta olduğunun farkında değil misin? Ancak boş yolda taksiyle sorun yaşamadan gidersin, ulaşım araçlarıyla o kadar uzun sürüyor ki o merkezlerden. Dediğin şeyle ilgili o fazla araçları fazla ücrete kiralama olayının kaynağını atar mısın?

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Abi doğruları söylesek algı diyorsunuz, objektif değilsiniz. Galata kulesine giriş ücretleri 100TL oldu. Sevgilini aldın hadi Galata'ya gidelim dedin orada kafede yiyip içme dışında 200 liralık oldun. İBB'de iken 30TL idi, kültür bakanlığına geçmesiyle 100 TL oldu.

Abi sen algı yapıyorsun mesela şuanda, iyi yönlerini söylemeyip her gelen yapacak diyorsun gözlerinizi boyuyorlar diyorsun bu algıdır. Yapılan masrafların herhangi bir amacı yokken şuanki iktidarı konuşmuyorsun bile çünkü size cehepe algı yapıyor. Hiç bir gereği yokken yazlık saraylar, kanallar, hava alanları. Çalışan bir havaalanın varken yenisini neden yapıyorsun? Etraftaki araziler değerlensin tabii ben alayım. Turist için mi? Beşiktaş'a ya da diğer turistik merkezlere ne kadar uzakta olduğunun farkında değil misin? Ancak boş yolda taksiyle sorun yaşamadan gidersin, ulaşım araçlarıyla o kadar uzun sürüyor ki o merkezlerden. Dediğin şeyle ilgili o fazla araçları fazla ücrete kiralama olayının kaynağını atar mısın?
galata kulesi fiyatlandirmasina algi diyen kim var ki 🤣🤣🤣🤣
kardeşim hava limani neden yapilir dersen olmaz ,alt yapi ulaşim hayatin bir çok yerini etkiler lojistikten turizme kadar bir cok seyi etkiler.Daha acilan istihdamdan bahsetmedim bile. Şunu da eklemek isterdim Ataturl Hava limani yeterli gelmiyordu , daha iyi modern ve paralel operasyon yapilabilecek pistlere ihtiyac vardi , Ataturkte yogunluktan dolayi slot veremediğimiz firmalarin ulkeleride THY icin slot vermiyordu yani kapasitesinin ustunde calişan bir meydandi , pistler paralel operasyon izin vermiyordu yeni pist yapmak icin alan yoktu vs birsuru sey var.Sen ona sadece rant icin dersen , bilgi eksikliğin var derim.Daha onlarca şeyde anlatabilirim hava limanlari ve kanallarla ilgili
Ekrem baskanin Fox tv de kendi acikliyor ordan videolardan bulabilirsin hatta hangi firmalar katildi diye sorunca az katilim oldu diyor, is imkani var ama firmalar katilmadi 🤣🤣🤣🤣🤣 o firmalarin kimler olduğu aşikar.
Fiyatlara gelince resmi belediye kaynaklarindan gorunuyor zaten haber sotelerine dumuştu o zamanlar.Ozel hasta bakim araclarini bile yenikapiya dizmişlerdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Dostum farkındaysan doğru okursan diğer dinlere bir laf atmadım? Sanırım ülkeyi iyi analiz edemediğinden ve düşünemediğinden terk ettin. İyi ki de terk etmişssin diyelim :)
Haklısın " İyi ki de terk etmişim" şuanlik hayatımda verdiğim en doğru karar dostum covid zamanında tekrardan Türkiye'de döndüm ve yaptığın seçimin iyi bir karar olduğunu tekrar anladım darısı senin başına dostum :D

mesut3467

80+ Bronze
Arkadaşlar burası teknoloji forumu lütfen siyaset yapmayın. Fikri olan başka kanallarda fikrini belirtsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,120
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom