Neler Yeni

İleride taşımacılık şirketi kurmak istiyorum bir bakar mısınız lütfen

Beyler şimdi baktım biraz araştırdım şehirler arası otobüs ile taşımacılık yapmak istiyorum şirket kurup biraz araştırdım sanırım B1 belge gerektiriyor
(A2 de olabilir duzeltirseniz sevinirim)
Bunun için min 150 koltuk, belge ve en fazla 10 yaşında olan bir araç istiyorlar, bir de yönetim müdürü vs.

Tahmini ne kadar tutar ucuz yollu seyahat arayanlar için bir olasılık ortaya çıkarmak isterim he oku diyebilirsiniz zaten okuyacağım Allah'ın izniyle ama böyle bir kendi işimin olmasını isterim teşekkürler

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,815
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İnanır mısın şimdi misafir var adam da lojistik işi yapıyor taşımacılık araba evi yok araba alacak kendi aracı olunca daha iyi oluyor seninki yolcu taşımacılığı mı olacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İnanır mısın şimdi misafir var adam da lojistik işi yapıyor taşımacılık araba evi yok araba alacak kendi aracı olunca daha iyi oluyor seninki yolcu taşımacılığı mı olacak
Aynen otobüs,yolcu taşımacılığı(şehirler arası)

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,815
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Memleket bazlı yapılırsa daha iyi olur. Mesela artvinli isen Artvin seyahat gibi.
Lüks Kütahya 💀💀💀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok fazla taninmiş rakip var ve Çok büyük bir firma olmadığınız sürece pekte kâr edemezsiniz. Bana kalırsa riskli.
İşte ben de beni onlardan ayiracak bir şey
olması gerektiğinin farkındayım.Mesela viva lines in farkı verdiği hizmetin kalitesiydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,262
Üyeler
172,809
Son üye
Aqrxdwa
Top Bottom