İlk arabam olacak tavsiye verebilirmisiniz

sonsuz42

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
800000
Bütçem (800-850 bin zorlar)
Aklımda 2 seçenek var
1.seat Ibiza 1.0 style 2020+ model (manuel)
5.6 lt
2.ww polo 1.4 TDI 2016-17 model (otomatik)
3.9 lt
Birisi donanımlı yeni model araba diğeri otomatik az yakan araba
Başka tavsiye edeceğiniz araç var mı bide?
Şimdiden teşekkür ederim

polo 1.4 tdi kullanıcısıyım 10 yıldır (manuel) memnunum bir sıkıntı yaşatmadı fakat daha dolu araç olsun istiyorsanız biraz km yapmış 1.2 tsi allstar/lounge polo bakabilirsiniz. bu arada 1.0 ibiza atmosferikden bahsediyorsanız çok çok güçsüz bir araç almanızı önermem o yüzden.

polo 1.4 tdi kullanıcısıyım 10 yıldır (manuel) memnunum bir sıkıntı yaşatmadı fakat daha dolu araç olsun istiyorsanız biraz km yapmış 1.2 tsi allstar/lounge polo bakabilirsiniz. bu arada 1.0 ibiza atmosferikden bahsediyorsanız çok çok güçsüz bir araç almanızı önermem o yüzden.
1.4 TDI otomatik çok az yakıyor ondan baya cazibeli ama dsg sorun eder diyorlar

1.4 TDI otomatik çok az yakıyor ondan baya cazibeli ama dsg sorun eder diyorlar
önceki sahibi bakımlarını yaptırıp hor kullanmadıysa dsg sorun falan yapmıyor. ben dsg ile çok sorun yaşadım diyenler nasıl yaşadı anlamıyorum. o riske girmek istemiyorsanız ve manuel araç kullanabiliyorsanız direkt manuel alın geçin hem paradan tasarruf hemde kafanız rahat olur.

Bütçem (800-850 bin zorlar)
Aklımda 2 seçenek var
1.seat Ibiza 1.0 style 2020+ model (manuel)
5.6 lt
2.ww polo 1.4 TDI 2016-17 model (otomatik)
3.9 lt
Birisi donanımlı yeni model araba diğeri otomatik az yakan araba
Başka tavsiye edeceğiniz araç var mı bide?
Şimdiden teşekkür ederim
Polo alınır hocam

Daha önce ne kadar süre araba sürdün? Hakim misin kıvrak manevralar yapabilir misin ekstrem durumlarda? Eğer bunları karşılamıyorsan ilk arabanı 800 bin liralık bir şey alma, ucuz bir şey al öğrenerek yüksel derim ben. Onun haricinde 2012 model golf güzel araba

Daha önce ne kadar süre araba sürdün? Hakim misin kıvrak manevralar yapabilir misin ekstrem durumlarda? Eğer bunları karşılamıyorsan ilk arabanı 800 bin liralık bir şey alma, ucuz bir şey al öğrenerek yüksel derim ben. Onun haricinde 2012 model golf güzel araba
1 yıldır aktif şekilde sürüyorum kalabalık trafik uzun yol hepsine hakimim verebileceğin tavsiye varmidirr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar çıkamam 850 sınır

arabanın masrafları, başka masraflar için para bırakmak lazım bütün kurşunu arabaya vermeyin bence onun harici fiat egea alırdım ben 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,088
Üyeler
184,567
Son üye
ÖmerBurhan58
Geri