Neler Yeni

ilk araç için sigorta ne kadar

Murats1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat salda
ilk araç alımında sigortaya ne kadar ödeyeceğim bilgisi olan var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
1800 küsür çıkmıştı geçen sene bana. En kötü yanıda nakit ödenmiyor banka kartı olmuyor illa kredi kartı istiyorlar. En azından benim araştırdıklarım.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Araç sigortası bildiğim kadarıyla kişinin hasar geçmişi , ehliyet yılı ve aracın bulunduğu il gibi durumlara bakılarak hesaplanmaktadır. Ruhsat çıkmadan sigorta firmalarını adınızdan hesaplama yapabiliyorlar.

Murats1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat salda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1800 küsür çıkmıştı geçen sene bana. En kötü yanıda nakit ödenmiyor banka kartı olmuyor illa kredi kartı istiyorlar. En azından benim araştırdıklarım.
hocam ilk araç olucak o yüzden herkes farklı fiyat veriyor anlamadım bende sorayım dedim. teşekkür ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araç sigortası bildiğim kadarıyla kişinin hasar geçmişi , ehliyet yılı ve aracın bulunduğu il gibi durumlara bakılarak hesaplanmaktadır. Ruhsat çıkmadan sigorta firmalarını adınızdan hesaplama yapabiliyorlar.
teşekkür ediyorum cevabınız için

ExploiT

80+ Bronze
Biraz yaşa bağlı bir durum ben 21 yaşında ilk aracımı aldığımda 2500 lira ödemiştim 2016 yılının sonunda oldu bu. Geçen gün eşimle yeni araç aldık eşimin üzerine aldık ve üstüne ilk aracı 1490 lira tuttu full kaskoyuda 1725 liraya yaptık

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ogün Özkan
İlk sigortada daha önceki hasarlara ve yaşına bakıyorlar bir de arabanın modeli yaşın genç ve daha önce kaza yaptıysan 2 den aşağı zor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Murats1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat salda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk sigortada daha önceki hasarlara ve yaşına bakıyorlar bir de arabanın modeli yaşın genç ve daha önce kaza yaptıysan 2 den aşağı zor
20 yaşındayım ehliyeti de daha yeni aldım

Biraz yaşa bağlı bir durum ben 21 yaşında ilk aracımı aldığımda 2500 lira ödemiştim 2016 yılının sonunda oldu bu. Geçen gün eşimle yeni araç aldık eşimin üzerine aldık ve üstüne ilk aracı 1490 lira tuttu full kaskoyuda 1725 liraya yaptık
20 yaşındayım daha ehliyetimi yeni aldım. kaza durumum yok çünkü hiç sürmedim😂

ExploiT

80+ Bronze

Tahminimce 2-2.5 arası çıkacaktır. Yaş gerçekten büyük etken oluyor

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Baya sağlam bir sigorta ücreti sizi bekliyor, ilk araç ve genç yaşta kazık çıkarıyorlar. Kaza yapmadıkça, yıllar geçip yaş aldıkça sigorta kademeniz yükseliyor ve "güvenli sürücü" olmaya başlıyorsunuz. Tahminime göre 1500 TL'den aşağı olmaz.

Murats1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat salda
Baya sağlam bir sigorta ücreti sizi bekliyor, ilk araç ve genç yaşta kazık çıkarıyorlar. Kaza yapmadıkça, yıllar geçip yaş aldıkça sigorta kademeniz yükseliyor ve "güvenli sürücü" olmaya başlıyorsunuz. Tahminime göre 1500 TL'den aşağı olmaz.
teşekkür ediyorum yapıcak bişey yok demekki :/

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Motor hacmine ve aracın yaşına göre değişir.

Top Bottom