hocam ilk araç olucak o yüzden herkes farklı fiyat veriyor anlamadım bende sorayım dedim. teşekkür ediyorum1800 küsür çıkmıştı geçen sene bana. En kötü yanıda nakit ödenmiyor banka kartı olmuyor illa kredi kartı istiyorlar. En azından benim araştırdıklarım.
teşekkür ediyorum cevabınız içinAraç sigortası bildiğim kadarıyla kişinin hasar geçmişi , ehliyet yılı ve aracın bulunduğu il gibi durumlara bakılarak hesaplanmaktadır. Ruhsat çıkmadan sigorta firmalarını adınızdan hesaplama yapabiliyorlar.
Arabadan arabaya değişir. Clio için 1200 lira civarında olması lazım.ilk araç alımında sigortaya ne kadar ödeyeceğim bilgisi olan var mı ?
20 yaşındayım ehliyeti de daha yeni aldımİlk sigortada daha önceki hasarlara ve yaşına bakıyorlar bir de arabanın modeli yaşın genç ve daha önce kaza yaptıysan 2 den aşağı zor
20 yaşındayım daha ehliyetimi yeni aldım. kaza durumum yok çünkü hiç sürmedimBiraz yaşa bağlı bir durum ben 21 yaşında ilk aracımı aldığımda 2500 lira ödemiştim 2016 yılının sonunda oldu bu. Geçen gün eşimle yeni araç aldık eşimin üzerine aldık ve üstüne ilk aracı 1490 lira tuttu full kaskoyuda 1725 liraya yaptık
Tahminimce 2-2.5 arası çıkacaktır. Yaş gerçekten büyük etken oluyor20 yaşındayım ehliyeti de daha yeni aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
20 yaşındayım daha ehliyetimi yeni aldım. kaza durumum yok çünkü hiç sürmedim![]()
Baya sağlam bir sigorta ücreti sizi bekliyor, ilk araç ve genç yaşta kazık çıkarıyorlar. Kaza yapmadıkça, yıllar geçip yaş aldıkça sigorta kademeniz yükseliyor ve "güvenli sürücü" olmaya başlıyorsunuz. Tahminime göre 1500 TL'den aşağı olmaz.20 yaşındayım ehliyeti de daha yeni aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
20 yaşındayım daha ehliyetimi yeni aldım. kaza durumum yok çünkü hiç sürmedim![]()
teşekkür ediyorum yapıcak bişey yok demekki :/Baya sağlam bir sigorta ücreti sizi bekliyor, ilk araç ve genç yaşta kazık çıkarıyorlar. Kaza yapmadıkça, yıllar geçip yaş aldıkça sigorta kademeniz yükseliyor ve "güvenli sürücü" olmaya başlıyorsunuz. Tahminime göre 1500 TL'den aşağı olmaz.
Maalesef, hepimiz öpüldük ilk sigortada. Gerçi her gün öpülüyoruz ülkede de neyse o konuya girmeyelimteşekkür ediyorum yapıcak bişey yok demekki :/