Neler Yeni

İlk buluşmada yan yana mı yoksa karşılıklı mı oturursunuz ?

Nasıl oturursun ?

• Yan yana

Oylar: 5 6.8%
  • Karşı karşıya

Oylar: 69 93.2%

• Oy kullanan toplam üye
    74

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Gece gece aklıma gelip bir türlü karar kılamadığım bir sorudur. Daha önce buluşmalarım oldu ama öyle kafe ortamlarında değildi
yani bundan ötürü bunu düşünmeye pek ihtiyacım olmadı.

Ama şimdi nedense düşünme ihtiyacı duyuyorum.
Ve forumun da yaş ortalaması az çok belli ama her gelenin cevap vermesi yerine mümkünse sadece erişkin ve bu işin ciddiyetini bilen kişiler
cevap verirse daha hoş olacaktır ki ortaya çıkan çoğunluk sonuç da bir başka dostumuza cevap olsun.

Şimdi şahsen düşününce yan yana oturmak bana nötr geliyor
Bir yandan şöyle düşünün kıza sandalyesini çekmişsiniz kız oturmuş *yüksek ihtimalle* o da karşısına falan oturmanızı bekliyor ama siz gelmiş kızın yanına yapışmışsınız.
Komik geliyor.

Peki sizin tercihiniz nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mert yunusoğlu
İlk buluşmaniz da ne kadar yakın olduğunuza bağlı bu konu. Flortoz konuşmalarin hangi derecede olduğu önemli rol alıyor burda. Fakat benim için karşısına oturmak en mantıklısı. Bir insanla yüz yüze olmadıktan sonra verimli bir şekilde sohbet edilemez. Karşınızda ki insanı tanıyamazsiniz.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sarmaş dolaş oturmayacaksanız veya başkalarıda olmayacaksa yanına neden oturulmaz. İletişim sağlamak zor olur ya birbirinize döneyim derken zorlanır bitsin bu çile diye kalkmak istersiniz ya da etrafı izleyip durursunuz.

Ayrıca sandalyesini çekmek nedir yahu milyon dolarlık mekanlarda yemek yemiyorsanız ilk buluşmada böyle şeye gerek yok.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk buluşmaniz da ne kadar yakın olduğunuza bağlı bu konu. Flortoz konuşmalarin hangi derecede olduğu önemli rol alıyor burda. Fakat benim için karşısına oturmak en mantıklısı. Bir insanla yüz yüze olmadıktan sonra verimli bir şekilde sohbet edilemez. Karşınızda ki insanı tanıyamazsiniz.
Katılıyorum. Özellikle makro ve mikro ifadeler hakkında bilindik tüm kişisel gelişim kitaplarını okumuş biri olarak yan yana oturmayı çok verimsiz buluyorum.
Çünkü ne olduğunuzu ağzınızla değil bedeninizle ifade edersiniz ve yan yana oturmak bunun önüne geçmiş olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sarmaş dolaş oturmayacaksanız veya başkalarıda olmayacaksa yanına neden oturulmaz. İletişim sağlamak zor olur ya birbirinize döneyim derken zorlanır bitsin bu çile diye kalkmak istersiniz ya da etrafı izleyip durursunuz.

Ayrıca sandalyesini çekmek nedir yahu milyon dolarlık mekanlarda yemek yemiyorsanız ilk buluşmada böyle şeye gerek yok.
Sandalye çekmek lüks bir hareket değil ki ? Gayet centilmence yapılan ve vereceği izlenim adına yapılan "yapılması" gereken bir hareket bence.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sandalye çekmek lüks bir hareket değil ki ? Gayet centilmence yapılan ve vereceği izlenim adına yapılan "yapılması" gereken bir hareket bence.
Duruma göre değişirde bence gereksiz bir şey. İlk buluşma sıradan bir restoran, kafe veya herhangi bir mekanda gerçekleşir. Mesela köfteci yusuf veya burgerkingte sandalye çeken birini görsem gülmekten yerlere yatarım. Hee yakınındadır eli doldulur vs o ayrı mesele.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Duruma göre değişirde bence gereksiz bir şey. İlk buluşma sıradan bir restoran, kafe veya herhangi bir mekanda gerçekleşir. Mesela köfteci yusuf veya burgerkingte sandalye çeken birini görsem gülmekten yerlere yatarım.
KLDGFHKLADJFGJKLAKLFG şahsen ben de koparım o konuda haklısın. Ama normal bir kafede bence yapılmalı.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
karşı karşı karşıya

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
15 yaşındayım. Ne kadar ciddiye alırsın beni bilmem.

Bunun kız olmasına gerek yok. Her insanla 1 v 1 konuşurken karşılıklı konuşmak tercihimdedir. Yanına oturursan göz teması için boynunu çevirmen gerekir. Buda bir yerden sonra beli ağrıtır. Dik boyunla bakmak için karşılıklı oturmak daha iyidir kısaca. Tekrar söylüyorum: Her insan için geçerli.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
15 yaşındayım. Ne kadar ciddiye alırsın beni bilmem.

Bunun kız olmasına gerek yok. Her insanla 1 v 1 konuşurken karşılıklı konuşmak tercihimdedir. Yanına oturursan göz teması için boynunu çevirmen gerekir. Buda bir yerden sonra beli ağrıtır. Dik boyunla bakmak için karşılıklı oturmak daha iyidir kısaca. Tekrar söylüyorum: Her insan için geçerli.
26 yaşındayım seni fazlasıyla ciddiye aldım. Çok haklısın.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
her gelenin cevap vermesi yerine mümkünse sadece erişkin ve bu işin ciddiyetini bilen kişiler
cevap verirse daha hoş olacaktır
Allah belamı versin ki ben erişkinim. İnanmıyorsan @MematiBaş🚬'a sor. Dahada inanmıyorsan sıkarız kafana atarız denize. Tamam şaka bir yana bence karşılıklı oturmak en mantıklısıdır. Pek tabi yan yana olmasında ne sıkıntı çıkar bilemem ancak karşılıklı olması sohbetin daha da güzel olmasını sağlayabilir. Bilhassa karşılıklı oturmak istemek ikiniz için de bilmukabele olacaktır. Bu fasıl sizi daha iyi bir muhabbet içerisine sokabilir. Birbirinizin ayınlarına(göz demek) bakarak konuşmak en etkili sohbet biçimidir.

Bilerek Farsça ve Arapça kelimeler kullandım. Dikkat çekmek için.😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Velet olduğumu daha çok yüzüme vurduğun için teşekkürler.
Yıkarız la buraları. @Kamina olm @Mırnav kardaşıma velet hissiyatı vermişsin. Şehadet biliyor musun? Hayır yani birazdan lazım olacak. Senin için diyorum yani..

Son düzenleme:
Top Bottom