Neler Yeni

İlk defa ehliyet alcam ne yapmalıyım ? (A1)

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
İyi akşamlar öncelikle . Şuanda 16 yaşındayım ve okula gitmek için motor ehliyeti almak isitiyom . Daha önce buna benzer bir deneyimim olmadı . Neler yapmam lazım ,yakın zamanda A1 ehliyeti almış bir arkadaşımız Bilgilendirise sevinirim .

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
İyi akşamlar öncelikle . Şuanda 16 yaşındayım ve okula gitmek için motor ehliyeti almak isitiyom . Daha önce buna benzer bir deneyimim olmadı . Neler yapmam lazım ,yakın zamanda A1 ehliyeti almış bir arkadaşımız Bilgilendirise sevinirim .
önce yazılı sınava sonra direksiyon sınavına giricen yazılı sınavı geçersen bro tam olarak neyi soruyorsun anlayamadımda ama :D

abdmtlcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Abdullah
bizim okulda ehliyet alan yok hiç, bende almadım 18me 5 ay var ben olsam 18imi bekler a2 alırım

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önce yazılı sınava sonra direksiyon sınavına giricen yazılı sınavı geçersen bro tam olarak neyi soruyorsun anlayamadımda ama :D
Genel olarak ,dikkat etmem gerekenler tüyo gibi .
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizim okulda ehliyet alan yok hiç, bende almadım 18me 5 ay var ben olsam 18imi bekler a2 alırım
Onu düşündüm aslında . Ama servis parası 420 tl aylık . Ehliyet 3 bin tl civarı . 2 yıl böyle yapsam yine kaardayım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,228
Üyeler
161,002
Son üye
sserhatgezer
Top Bottom