TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
İlk defa kredi karti alacagim min yillik odemeli en fazla taksit sunan kart hangisidir.
Neden alma dedigini bilmiyorum ama acilacagimi cok zannetmiyorum nakit parayla birseyler almakta epey zor taksit icin istiyorumAlma, tavsiye etmiyorum.
Favori bankam garanti lise 2den beri kullaniyorum bi yanlisini gormedim ama benim icin taksit en onemlisi 500tl gibi aidatlarda aylik 40tlye gelecek cok bi sorun yokWorld taksit olayında baya iyi. Özellikle hepsiburada world kart. Yani genelinde ödüyorsun aidat. En para vb bankanın kartlarında ödemezsin. Senin hoşuna giden bir banka varsa oradan da alman mantıklı olabilir. Tabi onaylanıp onaylanmayacağına bir şey diyemem.
Garantide cok cok fazla kart var garanti bonus iyi diyorsaniz direkt alirim onu bankayla gecmisim bargaranti bonus veya paraf sanırım. iyi araştırmak gerek
Ben de acilmam zaten limitim ne ki demiştim, o günden beri borçluyumNeden alma dedigini bilmiyorum ama acilacagimi cok zannetmiyorum nakit parayla birseyler almakta epey zor taksit icin istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Favori bankam garanti lise 2den beri kullaniyorum bi yanlisini gormedim ama benim icin taksit en onemlisi 500tl gibi aidatlarda aylik 40tlye gelecek cok bi sorun yok
kesinlikle bende aynısını dedim 2k dı limit şuan 80bin limitim var almayın aldırmayınBen de acilmam zaten limitim ne ki demiştim, o günden beri borçluyum
Sadece taksit icin istiyorumtek kelime alma çok önemli değilse senin için
bir görüş bonus kartı artık öyle kolay vermiyorlar diye hatırlıyorum.direkt alirim
bi dene bakalım ben iş bankası kullanıyorumSadece taksit icin istiyorum
O senin kendi sorunun. 80 k limit çok da değil ayrıca. Öğrenci kardeşime 200 k limit veren banka da var. Harcamayı bilmemekle alakalı tamamenkesinlikle bende aynısını dedim 2k dı limit şuan 80bin limitim var almayın aldırmayın