Neler Yeni

İlk defa kredi karti alacagim

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Sadece taksit icin istiyorum
Garanti bonus ve yapıkredi world card kullanıyorum. World card daha fazla peşin fiyatına taksit sunuyor ama bonus ta çok güzel bonus puan veriyor. Hali hazırda garanti hesabın varsa bonus kart alabilirsin. Kendini bilen bir insandan eğer kredi kartı büyük kolaylık ama kendini biliyorsan 😂

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
kampanya lazımsa bonus veya world tercih edebilirsin
bunlar haricinde axess de iyidir ilk yıl kart aidatı vs yok üniversiteli programı, appi de güzel eft havale ücreti ödetmiyor bazı yerlerde ek kampanyalar veriyor.

ama en iyisi bulaşmamak.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Garanti bonus ve yapıkredi world card kullanıyorum. World card daha fazla peşin fiyatına taksit sunuyor ama bonus ta çok güzel bonus puan veriyor. Hali hazırda garanti hesabın varsa bonus kart alabilirsin. Kendini bilen bir insandan eğer kredi kartı büyük kolaylık ama kendini biliyorsan 😂
Kendimi biliyorum pazartesi ilk is gidip yuzyuze konusarak alacagim kartlari uygulamada tam olarak kullanim ucretleri vs yazmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kampanya lazımsa bonus veya world tercih edebilirsin
bunlar haricinde axess de iyidir ilk yıl kart aidatı vs yok üniversiteli programı, appi de güzel eft havale ücreti ödetmiyor bazı yerlerde ek kampanyalar veriyor.

ama en iyisi bulaşmamak.
Bende world yada bonus arasinda kaldim birinin kampanyalari iyi digerinin pesin fiyatina taksit olayi hangisinin kart ucreti dusukse onu alacsgim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,511
Üyeler
161,072
Son üye
doganheadd
Top Bottom