Adem Daşdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Arkadaşlar oyunları nasıl ücretsiz indirebilirim ilk defa sistem topladım bilmiyorum yardım eder misiniz?
Steamden başka oyun indirebileceğim site var mıdırsteamden ücretsiz oyunları kurabilirsin korsan oyun indirmek istiyorsan da bazı siteler aracılığıyla ancak
epic games gog.com ea play ubisoft connect gibiSteamden başka oyun indirebileceğim site var mıdır
Güvenilir midirEpic game de vardır yasal. Yasadışı Fitgril
Yasadışı olan site güvenli diyemem Windows defender crackleri virüs olarak görür. Kapatıp öyle kurulum yapman gerekliTamamen tüm oyunların ucretsiz olduğu site varmidir hızlı ve guvenilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güvenilir midir
Yani sonuçta o adamlar emek veriyor para kazanacaklar ve daha iyi oyun yapacaklar cebe para girmezse oyun da yapılmazCrack oyunun hırsızlıktan farkı yoktur. Kaç insan emek veriyor karşılık vermek yerine korsan indiriyorsunuz.
Belkide ikinci el eski bir sistem topladı nerden bilebilirsin ki. Herkesin bütçesi durumu aynı olmayabilir. Bir yere kadar korsana katılırım o sınırı bilmek lazım.Pc ye gelince para var oyuna gelince yokHiç mi döner parası verip oyun alacak halin yok kardeşim.
Döner parasına oyun kalmadı adam akıllı hocam. Artık iftar sofrası kuruluyor çoğu oyun parasınaPc ye gelince para var oyuna gelince yokHiç mi döner parası verip oyun alacak halin yok kardeşim.