nousfurkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 134
17 55 te uçağım var hava alanında saat kaçta olmam lazım nelere dikkat etmem lazım check in yaptım koltuk numaramı öğrendim başka ne yapacağım
Yurt içi hocamcheck in yaptıysan 1 saat evvel gitsen yeterlidir yurtdışı uçuşu mu
Büyük ihtimalle kabin valizivaliz bırakıcak mısın ? kabin valiziyle mi gidiyorsun?
O zaman 1 saat önceden gitsen yeterliYurt içi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Büyük ihtimalle kabin valizi
Hahahahah
kapı son 45 dk açılır 20 dk kalırken kapanır yt uçuslarda son 1 saat kala havalanında olursun işte evden ona göre çık 17:55 uçağın kalkış saati havalanış saati17 55 te uçağım var hava alanında saat kaçta olmam lazım nelere dikkat etmem lazım check in yaptım koltuk numaramı öğrendim başka ne yapacağım
Eyvallah hocam 1.30 saat önce orada olacak gibi ayarladım kendimi herkese teşekkürler canım forummkapı son 45 dk açılır 20 dk kalırken kapanır yt uçuslarda son 1 saat kala havalanında olursun işte evden ona göre çık 17:55 uçağın kalkış saati havalanış saati
bekleyeceksin bineceksin17 55 te uçağım var hava alanında saat kaçta olmam lazım nelere dikkat etmem lazım check in yaptım koltuk numaramı öğrendim başka ne yapacağım