İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
Genelde o tarz el ile muane zaten pek yapılmıyor, yapılırsa da "Tıbbın Sağlığın ayıbı olmaz" dert etmeyin.

hocam ben gittim ama üroloji değil cilt için gittim cildiye ye valla bide kadın dı napem yapçak bişey yok hastalıkta ayıp olmaz açtım baktı falan ilaç yazdı gönderdi bida da kadını görmedim öyle düşün :D

Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek sizce ne yaparlar?
traş edip mi gideceksin kardesim meraktan soruyorum yanlıs anlama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de penis ağrısı için acile gitmiştim benim doktor kadındı baktı yani utanılacak bişey yok.
kalkarsa napiyorsunuz hocam m

mastürbasyonu azaltman gerektiğini söylerse pederinyoya karşı nasıl bir yüz ifadesi sergileyecen merak ediyorum.

tıraş olda git doktarın karşısına ormanlar kralı gibi çıkma

Bende Gitmiştim Küçükken Doktor Yatırdı Beni Ben Olayı Bilmiyom Bi Anda Donumu İndirdi Kilodumu Açmaya Çalıştı Doktor Kadındı Sonra Erkek Doktor İstiyorum Dedim Sonra Vaz Geçtim Bakamadılar Benim Alete. Not 45 Cm

Geri