Shazyr
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Boşverin hocam karneyi alırken anlayacaktır daha fazla laf anlatmaya gerek yok.hayır benmi anlatamıyorum yoksa onlar mı anlamak istemiyorlar anlayamadım yani hocam
Boşverin hocam karneyi alırken anlayacaktır daha fazla laf anlatmaya gerek yok.hayır benmi anlatamıyorum yoksa onlar mı anlamak istemiyorlar anlayamadım yani hocam
hocam istiyorsanız araştırabilirsiniz iki dönem toplanıp ikiye bölünüyor eğer sadece 2. dönem alınan notlar geçerli olsaydı 1. dönem alınan notlar nereye gitmiş olacaktıHocam baktım belge almak için sadece o dönemki notlar baz alınıyormuş. 2 Dönem sonu ortalaması belge almamızı etkilemiyormuş.
Hocam dediğiniz doğru. Ancak belge alırken sadece o dönem baz alınıyor. Ama dönem sonu ortalamana göre belge verilmiyormuş yani. Demek istediğini anladım, lütfen sizde bana anlayış gösterin.hocam istiyorsanız araştırabilirsiniz iki dönem toplanıp ikiye bölünüyor eğer sadece 2. dönem alınan notlar geçerli olsaydı 1. dönem alınan notlar nereye gitmiş olacaktı
Hocam o zaman ilk dönem belge aldıysak ikinci dönemde versinler nasıl bir mantık buhocam istiyorsanız araştırabilirsiniz iki dönem toplanıp ikiye bölünüyor eğer sadece 2. dönem alınan notlar geçerli olsaydı 1. dönem alınan notlar nereye gitmiş olacaktı
Hocam zaten iki dönem ortalaması baz alınıyor geçmek için o dersten ama dönemler farklı anlatamadımmı acaba 2.dönem 50 üstü o dersin belge alır.hocam istiyorsanız araştırabilirsiniz iki dönem toplanıp ikiye bölünüyor eğer sadece 2. dönem alınan notlar geçerli olsaydı 1. dönem alınan notlar nereye gitmiş olacaktı
hocam daha fazla tartışmaya gerek yok karne gününde belli olur her şey mutlu forumlar dilerimHocam dediğiniz doğru. Ancak belge alırken sadece o dönem baz alınıyor. Ama dönem sonu ortalamana göre belge verilmiyormuş yani. Demek istediğini anladım, lütfen sizde bana anlayış gösterin.
İyi forumlar.hocam daha fazla tartışmaya gerek yok karne gününde belli olur her şey mutlu forumlar dilerim![]()
Ben yaşamadım hocam ama öyle yani belge alabilirsin.Hocam peki siz hiç bu durumu yaşadınız mı? Yaşadıysanız belge aldınız mı?
Buradanda bakabilirsin.Hocam peki siz hiç bu durumu yaşadınız mı? Yaşadıysanız belge aldınız mı?
DemiştimHocam belgemi aldım, sınıftanda doğrudan geçtim.![]()