İLK GÖKTÜRK Fragmanı Yayınlandı !🔥

Bu fragmandan sonra da beğenmediysen bir şey diyemem, senin direk yerli yapımlara alerjin var, en iyi iş bile gelse beğenmeyecek gibisin hocam :kekw:
Ama bu filmde fena emek var, Alper abinin neler çektiğini yayınları takip edenler bilir. Az buçuk sektör içinde bulunmuş biri olarak diyorum harbi akıl karı iş değil, tam deli işi yaptıkları. Gidip sinemada büyük zevkle izleyeceğim.:hackerman:

Ben de izlerim de, kendimi öyle sizin gibi "Tarihin en iyi filmi" falan diye şartlamam. :D

Ben de izlerim de, kendimi öyle sizin gibi "Tarihin en iyi filmi" falan diye şartlamam. :D
Benim tarihin en iyisi diye iddiam yok, başkasının var mıdır bilemem :kekw:
Ama bizim sektör standartlarına göre üst seviye bir iş. Kareografiler, sinematografi falan baya hoş.
Filtre konusunda da çok güzel iş çıkarmışlar. Global yapım havasını veriyor. Ver bi altyazı globalde yayınla, yabancı bir izleyici izler yani bunu.
Son sahnede 1 parmak bal çaldılar ağzımıza, böyle sahneler de var rahatta kal bizdesin diye:kizginpeepo:

Benim tarihin en iyisi diye iddiam yok, başkasının var mıdır bilemem :kekw:
Ama bizim sektör standartlarına göre üst seviye bir iş. Kareografiler, sinematografi falan baya hoş.
Filtre konusunda da çok güzel iş çıkarmışlar. Global yapım havasını veriyor. Ver bi altyazı globalde yayınla, yabancı bir izleyici izler yani bunu.
Son sahnede 1 parmak bal çaldılar ağzımıza, böyle sahneler de var rahatta kal bizdesin diye:kizginpeepo:

Valla son sahneye kadar izlemedim ahahahhahhasha. Ben galiba izlemeyeceğim bu yapımı asduhausdhuahsd.

Valla son sahneye kadar izlemedim ahahahhahhasha. Ben galiba izlemeyeceğim bu yapımı asduhausdhuahsd.
Bu film benim çocukluğumu süsleyen film, Göktürk duyurulduğunda liseye yeni başlayacak olan bir bebeydim, şimdi üni bitti bitiyor. 6 Yıl sonra sonunda fragman gördüğüm için çocuk gibi heyecanlıyım. :kekw:

Bu film benim çocukluğumu süsleyen film, Göktürk duyurulduğunda liseye yeni başlayacak olan bir bebeydim, şimdi üni bitti bitiyor. 6 Yıl sonra sonunda fragman gördüğüm için çocuk gibi heyecanlıyım. :kekw:
Duyurulduğunda bende ortaokuldaydım ilk defa 2 gün önce duydum ismini daha önce görseydim keşke hiç film kültürüm yok benim oturup izlemiyorum bi harry potter başladım oda felaket bir filmdi benim için kitaplarıda aldım okuyorum sırada lord of the rings var bakalım neler olacak spoiler yemeden geldim buralara kadar yemeden de devam edebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,063
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri