İlk iki gün çok zorladım sanırım kolumu açamıyorum

Reaksiyon skoru
98
Yine merhaba arkadaşlar geçen gün farklı konuda ama sporla alakalı bir konu daha açmıştım simdiki sorunum ilk iki gün fazla zorlamışım, kolumu açamıyorum dirseklerim manyak ağrıyor ama dirseklerim değil sadece kolumun dirsek ve üstü, omuzum, sırtım, kalçam da ağrıyor hamlık ağrısıdır bence ama ağrıdan dolayı kolumu 120 dereceden fazla açmamaya başlayınca artık nolur nolmaz konu açayım dedim doktorluk bişey yoktur inşallah daha ikinci günden doktorluk olursam ailem baya kızar herkese bol şans.

Geçmiş olsun hocam da yardım istememişsiniz bir şey istememişsiniz amacı pek anlayamadım. :D
Kremler oluyordu sanırım bu tür durumlar için, kullandınız mı ?

Hamlık ağrısıdır bir kaç güne geçer fakat dirseklerin ağrıması pek hayra alamet değil :D hareketleri düzgün formda yapmaya dikkat et

Yine merhaba arkadaşlar geçen gün farklı konuda ama sporla alakalı bir konu daha açmıştım simdiki sorunum ilk iki gün fazla zorlamışım, kolumu açamıyorum dirseklerim manyak ağrıyor ama dirseklerim değil sadece kolumun dirsek ve üstü, omuzum, sırtım, kalçam da ağrıyor hamlık ağrısıdır bence ama ağrıdan dolayı kolumu 120 dereceden fazla açmamaya başlayınca artık nolur nolmaz konu açayım dedim doktorluk bişey yoktur inşallah daha ikinci günden doktorluk olursam ailem baya kızar herkese bol şans.
Hocam kas yırtılması olabilir bende yaşadım çok acı veriyor kırık kadae acır felaket ağrısı vardir yerinizde duramazsiniz dirsek max 30 derece hareket eder bi görünün doktora

Yazmayı unutmuşum sizce doktorluk bişey varmı yada ne yapmaliyim

Hamlık ağrısıdır bir kaç güne geçer fakat dirseklerin ağrıması pek hayra alamet değil :D hareketleri düzgün formda yapmaya dikkat et
Dirsegi acamiyorsa normal değil

Bugünkü ağrıyı ezberledim yarına kadar yaticam sadece aynı haptan içip eğer ağrı artarsa gidiyim diyorum nasıl fikir?

laktik asit birikmesinden dolayi olur o ağrılar sıcak duş al hapını yut uyu :kekw:

• Beğen
Reaksiyonlar: Zeth
ilk defa spora gittiğimde ilk hafta kollarımı sadece 90 derece durdurabiliyordum 1 cm bile ileri geri yapsam çok ağrıyordu :D

Morarıklık veya kızarıklık yoksa sıkıntı bir durum yok gibi.
Bende morariklik kizariklik yoktu 2. Dereceden kas yırtılması vardi hareket etmiyordu dirsegim atel takip gönderdiler

Geri