Neler Yeni

İlk Logo Tasarımım (İnşaat Şirketi)

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emirhan Özer
Herkese merhaba. Hayatımda ilk defa logo "MAK YAPI LOGO DESIGN" tasarladım ve behance paylaşımı yaptım. Konum ise MAK Yapı adında bir şirket.
Gittikçe daha iyi olacak. Sadece paylaşmak istedim bir sorum yok :)
Renk kombinasyonu konusunda çok zorlandım. Sayfayı bir bütün olarak tasarlamak zorladı ama cidden o kadar çok şey öğrendim ki... Söylenene göre tasarım yapıldıkça gelişilebilecek bir alan o yüzden her zaman daha fazla çalışma daha fazla tecrübe.
Bir de şirket tr ama ben ing yaka kartı tr iş kartı yaptım. Bunu düzelteyim mi?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Güzel tasarım olmuş, ama yazıda bir problem var. NX olarakta algılanabiliyor,

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emirhan Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel tasarım olmuş, ama yazıda bir problem var. NX olarakta algılanabiliyor,
Peki böyle olunca A harfi daha baskın olur mu? Benim gözüm alıştığı ve yorulduğu için net göremiyorum artık :)

Ekler

• forum-01.png
    157.5 KB · Hit: 94

Alfha13

80+ Silver
NX YAPI.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
N'yi
N şeklinde yaparsanız, A harfi daha belirgin olur.

Alfha13

80+ Silver
Yapı kelimesi de biraz zorlama olmuş gibi duruyor, daha basit bir şey yapabilirsin bence.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese merhaba. Hayatımda ilk defa logo "MAK YAPI LOGO DESIGN" tasarladım ve behance paylaşımı yaptım. Konum ise MAK Yapı adında bir şirket.
Renk kombinasyonu konusunda çok zorlandım. Sayfayı bir bütün olarak tasarlamak zorladı ama cidden o kadar çok şey öğrendim ki... Söylenene göre tasarım yapıldıkça gelişilebilecek bir alan o yüzden her zaman daha fazla çalışma daha fazla tecrübe.
Diğer arkadaşların dediği gibi ilk bakışta NX gibi duruyor biraz şu resim de anlıyorsun olayı :D
*
Ekran Alıntısı.JPG

gelişilebilecek bir alan o yüzden her zaman daha fazla çalışma daha fazla tecrübe.
Kesinlikle her konu yapıldıkça gelişir. Yani bir şeyler üretiyorsan yapmalısın tecrübe etmelisin. gelişim budur. Teorik mana da bir şeyler öğrensen bile bunu kullanamıyorsan pek yol kat etmiş sayılmazsın. Kendine bir şeyler katarken ayrıca onlar ile çalış kendine tecrübe kat. böyle böyle gelişecek ve öğreneceksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
Burak Karadağ
Bence güzel ve aritmetik dizayn edilmiş 👍

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Diğer arkadaşların dediği gibi ilk bakışta NX gibi duruyor biraz şu resim de anlıyorsun olayı :D
*Alıntıyı görüntüle

Kesinlikle her konu yapıldıkça gelişir. Yani bir şeyler üretiyorsan yapmalısın tecrübe etmelisin. gelişim budur. Teorik mana da bir şeyler öğrensen bile bunu kullanamıyorsan pek yol kat etmiş sayılmazsın. Kendine bir şeyler katarken ayrıca onlar ile çalış kendine tecrübe kat. böyle böyle gelişecek ve öğreneceksin.
Benim dediğim gibi yapıp arkadaşa atar mısın canım.

Top Bottom