Neler Yeni

İlk sistem de CPU mu yoksa GPU ağırlıklı bir sistem mi toplanmalı?

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
Bugün bu konuya değinmek, istedim ilk bilgisayarımı alacağım ancak sürekli yeni nesil ekran kartlarının çıkması ve 3-4 sene sonra soket değişimlerinin muhtemelen olması beklendiği için ekran kartı mı işlemci mi daha ağırlıklı bir sistem toplanmalı o konuda biraz kafam karıştı.

Ben yıllardır 1366x768 çözünürlüğünde oynuyorum. Gözlerim oldu Miyopi Astigmat 4.2 numara. O yüzden ekran kartına ağırlık vermeyi düşünmüştüm ama bir süre 1080p de oynayıp benim için yeterli olup olmadığına karar vermek de mantıklı geldiği için kafası karışık bir şekilde bir çok sistem topladım. 5600x ve 4070 ti 16 gb mı dersin 9700x ve 4060 ti mı dersin karmakarışık bir çok sistem. Henüz hiçbir şey almadım ama. Üstüne üstlük işsizim de. Son çalışma deneyimim de maddi manevi ailelesel ve manitasal anlamda zarar gördüğüm için kırılan gururumu tamir etmek adına gıcır gıcır bir sistem toplama peşindeyim. Bitmeyen stres saçlarımı seyreltti ve hormon dengelerimin bozulmasına yol açmıştı. Bilgisayar öyle bir nimet ki sadece CS2 de ana avrat sövmek bile stresimi azalttı ve enerjimi yerine getirdi. :F::F::F::blobdance::blobdance::blobdance:

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Yunus
Bütçen ne kadar?

Top Bottom