Neler Yeni

İlk Valorant Deneyimim

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Desiğin gibi elo düşükse. Zaten sorun o istanbuldaki platla londradaki plat aynı değil emin olabilirsin
Aynı eminim ikiside, londradaki konuşmuyor ve kötü oynuyor istanbul serverındaki kötü oynuyor ve boş konuşuyor hiç doğru düzgün takım gelmedi bana.

KirliKill

80+ Silver
Aynı eminim ikiside, londradaki konuşmuyor ve kötü oynuyor istanbul serverındaki kötü oynuyor ve boş konuşuyor hiç doğru düzgün takım gelmedi bana.
O biraz şans işidir zaten kalkıp saat 11-20 arası girerseniz veledistan devletinin vatandaşları basıyor. Çok fazla istanbulda oynayacaksanız akşam 20:00 den sonra girin

Ama unutmayın. En iyisi londra

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Senin ailene küfreden birine ''Çok pardon beyefendi neden böyle diyorsunuz'' mu diyorsun ?
Küfür eden birisine cevap vermiyorum :)
Bu olay genişlik değil. Küfür etsem ne farkım kalacak? O benim aileme küfredecek ben onunkine... Sonuç? Sadece gereksiz laf kalabalığı.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Komik değil mi ama :D? Realde görse yapma abi etme abi diyecek çocuklar anancılık yapıyor.

şen şütünü iç yat seni bot ığığığığığığ arkaladın vuramadın ehiiiii velet

valla avrupa nimet paris 2 e girdim o kadar keyif vericiki dalga geçerek eğlenerek win alıyorum adamlarla takım çok easy vuruşu kaçır moral bozmuyor

T.P.G.

80+ Titanium
Küfür eden birisine cevap vermiyorum :)
Bu olay genişlik değil. Küfür etsem ne farkım kalacak? O benim aileme küfredecek ben onunkine... Sonuç? Sadece gereksiz laf kalabalığı.
Sadece susmazsın ama, eğer ciddi şekilde ederse ben de ederim. Ama şahsına, ailesi de pişmandır zaten öyle bir hatayı nasıl yaptıklarına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

takım çok easy vuruşu kaçır moral bozmuyor
Tam senlik işte 🤭🤣🤣🤣

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Sadece susmazsın ama, eğer ciddi şekilde ederse ben de ederim. Ama şahsına, ailesi de pişmandır zaten öyle bir hatayı nasıl yaptıklarına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam senlik işte 🤭🤣🤣🤣
bruh operatörle duran adamı vuramıyorum sadece flick atabiliyorum çok sinir bozucu

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Hocam valorant kariyerimde bir defa yaptım onda da 1 hafta sesli ve yazmadan banlandım. Bana söven adam banlanmamış her ikisinden de :D
Değmeyeceğini anladığım o günden bu yana küfür etmiyorum rakibe veya takım arkadaşıma. Zaten kişi kendisini belli ediyor. Direkt sustuyorum kendisi laf etmeden veya küfür etmeden. Bu şekilde tartışmaya da girmiyorum. Ne kadar sinir olsam da salıyorum. Zaten çok nadir tek giriyorum. Arkadaşlarım yoksa 1 2 el tırmanış veya spike girip çıkıyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Geçenlerde size sormuştum, bu oyun indirilir mi diye. Herkes oyun güzel ama kitle kötü demişti, bende en çok ne olabilir diye bugün indirdim ve ilk maçımı attım. Şuan oyunu sildim ve galiba klavyenin bazı tuşları çalışmıyor. Abartmıyorum sesi 8-9 yaşlarına ait küfreden bir çocuk, 1 kill aldı diye herkese bot diyen bir tiple tartışmak zorunda kaldım. Oyun kitle bakımından gerçekten çok kötüymüş, şahsen ben tatmin olmadım.
riot'Un ne zaman kitlesi iyi oldu ki

T.P.G.

80+ Titanium
Hocam valorant kariyerimde bir defa yaptım onda da 1 hafta sesli ve yazmadan banlandım. Bana söven adam banlanmamış her ikisinden de :D
Değmeyeceğini anladığım o günden bu yana küfür etmiyorum rakibe veya takım arkadaşıma. Zaten kişi kendisini belli ediyor. Direkt sustuyorum kendisi laf etmeden veya küfür etmeden. Bu şekilde tartışmaya da girmiyorum. Ne kadar sinir olsam da salıyorum. Zaten çok nadir tek giriyorum. Arkadaşlarım yoksa 1 2 el tırmanış veya spike girip çıkıyorum.
Ben birine çok kötü bağırdım sadece, daha susturma yemedim. Onun dışında pek etmedim zaten.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ben birine çok kötü bağırdım sadece, daha susturma yemedim. Onun dışında pek etmedim zaten.
Bağırabilecek veya bağıra bağıra küfür edebilecek bir ortamda değilim ki ailemden bağıra bağıra küfür duymadığım veya öyle eğitim almadığım için bunu yapamıyorum.
Zaten küfür edenlerin çoğunun yaşı belli. Normalde silver elo olmama, keyfim yerindeyse rahat oyun oynayıp yüksek kd veya kda ile oyunları tamamlamama rağmen geçen oyunda yaşı en fazla 10 yaşında olan bir cocuk kendisi 14 e 10 ben ise 7 e 1 oynarken bana biraz adam vur diye küfür ediyordu. Bu nedenle takımım harici kişilerle ne oyuna giriyorum ne de ses açıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,832
Üyeler
165,244
Son üye
Alfazya
Top Bottom