Neler Yeni

İlk yayın için sadece OBS yeterli mi?

erennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Eren ÖZALP
Twitch üzerinden yayın açmak istiyorum (amacım çok ilerlemek değil günlük oynadığım oyunun yayınını yapacağım). Haliyle çok izleyicim olmayacak. Bunun için sadece OBS'den yayın yapsam yeterli mi? Yani Stream Elements, Streamlabs gibi programları kurmaya gerek var mı ilk yayınlardan?

2. sorum ise giriş seviye PUBG yayını yapmak için gerekli OBS ayarları nedir? İnternet hızım 15 download, 5 upload.

derbeder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
yok var ama sana yok
Twitch üzerinden yayın açmak istiyorum (amacım çok ilerlemek değil günlük oynadığım oyunun yayınını yapacağım). Haliyle çok izleyicim olmayacak. Bunun için sadece OBS'den yayın yapsam yeterli mi? Yani Stream Elements, Streamlabs gibi programları kurmaya gerek var mı ilk yayınlardan?

2. sorum ise giriş seviye PUBG yayını yapmak için gerekli OBS ayarları nedir? İnternet hızım 15 download, 5 upload.
bence Streamlabs gerekli yanlış hatırlamıyosam ordan bağışları ve paranı çekiyordun Stream Elements ne işe yaradığını bilmiyorum

Syotch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erdem Kaytan

StreamLabs gelen bağışları gösterir, çok bağış atan olur mu bilmiyorum ama kullanman gerek kesinlikle. Stream Elements chat botuna yarıyor daha çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,042
Üyeler
163,425
Son üye
tuvaletdelen335
Top Bottom