g sync yazmasa da oluyor benim monitörüm freesync 2 ama adaptive sync ile nvidia ekran kartında kusursuz çalışıyor3030ti kartım var monitör alıcam gysnc olması gerekir diye okumuştum. Adaptive sync olunca dp ile gysnc oluyor acaba yoksa illa gysnc yazması lazım. Lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi?_
yok yok olmaz sorunsadece freesycn yazarsa çalışır mı peki yırtılma vs olr mu ?
Gsync kadar pürüzsüz olmaz ama normalden iyi olacaktır.sadece freesycn yazarsa çalışır mı peki yırtılma vs olr mu ?
şunu anlamadım. biliyor gibisin. gsync yazması en okeyi. monitörü her özellikte de kullanabileceğimi biliyorum. Merak ettiğim şı adaptive yazanlarda gsync uyumu var mı? yani 144hz kalitesi alır mıyım. yoksa her türlü gsync mi almalıyım.g sync donanımsal bir şey. Tam uyum için o çip bulunmalı ekranda. Onun dışında hemen tüm freesync ekranlarda gsync açılabiliyor, pek sorun da olmuyor. Mümkünse freesync in üst versiyonları olsun daha stabil olur.
Hayır zorunda değilsin. Bütçen sınırlıysa gsync yazmasa da olur. Sorun yaşama ihtimalin çok düşük. Çok takılma bence. Ancak asla yırtılma istemiyorum ihtimali bile kötü diyorsan gsync uyumlu al.şunu anlamadım. biliyor gibisin. gsync yazması en okeyi. monitörü her özellikte de kullanabileceğimi biliyorum. Merak ettiğim şı adaptive yazanlarda gsync uyumu var mı? yani 144hz kalitesi alır mıyım. yoksa her türlü gsync mi almalıyım.