Neler Yeni

illa gysnc yazması gerekir mi?

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
3060ti kartım var monitör alıcam gysnc olması gerekir diye okumuştum. Adaptive sync olunca dp ile gysnc oluyor acaba yoksa illa gysnc yazması lazım. Lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi?_

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Can Yurtaçan
3030ti kartım var monitör alıcam gysnc olması gerekir diye okumuştum. Adaptive sync olunca dp ile gysnc oluyor acaba yoksa illa gysnc yazması lazım. Lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi?_
g sync yazmasa da oluyor benim monitörüm freesync 2 ama adaptive sync ile nvidia ekran kartında kusursuz çalışıyor

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
g sync yazmasa da oluyor benim monitörüm freesync 2 ama adaptive sync ile nvidia ekran kartında kusursuz çalışıyor
sadece freesycn yazarsa çalışır mı peki yırtılma vs olr mu ?

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Can Yurtaçan

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
sadece freesycn yazarsa çalışır mı peki yırtılma vs olr mu ?
Gsync kadar pürüzsüz olmaz ama normalden iyi olacaktır.
Gsync fiyatlarına bakarsak kabul edilebilir.

Silinsin

80+ Silver
G sync açabilmeniz için yazmasa da adaptive sync olarak destekliyor olması lazım.

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
G sync açabilmeniz için yazmasa da adaptive sync olarak destekliyor olması lazım.
adaptive sync yazması yeterli mi extra bir şey daha yazması gerejiyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
ahmet burak kara
g sync donanımsal bir şey. Tam uyum için o çip bulunmalı ekranda. Onun dışında hemen tüm freesync ekranlarda gsync açılabiliyor, pek sorun da olmuyor. Mümkünse freesync in üst versiyonları olsun daha stabil olur.

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
g sync donanımsal bir şey. Tam uyum için o çip bulunmalı ekranda. Onun dışında hemen tüm freesync ekranlarda gsync açılabiliyor, pek sorun da olmuyor. Mümkünse freesync in üst versiyonları olsun daha stabil olur.
şunu anlamadım. biliyor gibisin. gsync yazması en okeyi. monitörü her özellikte de kullanabileceğimi biliyorum. Merak ettiğim şı adaptive yazanlarda gsync uyumu var mı? yani 144hz kalitesi alır mıyım. yoksa her türlü gsync mi almalıyım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
ahmet burak kara
şunu anlamadım. biliyor gibisin. gsync yazması en okeyi. monitörü her özellikte de kullanabileceğimi biliyorum. Merak ettiğim şı adaptive yazanlarda gsync uyumu var mı? yani 144hz kalitesi alır mıyım. yoksa her türlü gsync mi almalıyım.
Hayır zorunda değilsin. Bütçen sınırlıysa gsync yazmasa da olur. Sorun yaşama ihtimalin çok düşük. Çok takılma bence. Ancak asla yırtılma istemiyorum ihtimali bile kötü diyorsan gsync uyumlu al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,856
Üyeler
160,613
Son üye
LilEnsar
Top Bottom