bazı filmleri özel imax kameraları ile çekiyorlar spiderman da öyle olabilir. Bence imax daha iyi.Dostlar sinemaya gideceğim öncelikle gözlüklü değilim. Önceden Avatara 3D olarak gitmiştim berbattı gözlükler mavi kırmızıydı. Sizce 3D ye mi gitsem yoksa riske atmayıp 2D mi alsam ?
izleyeceğim sinema AnkaMall IMAX 2d yada 3d alacağım3d görüntü teknolojisini tvlerden çıkardılar şükürler olsun. Keşke sinemalardan da uzaklaşsa bu 3d görüntü. Imax sinema keyfi yaşayacak bir sinema görmedim hayatımda ama ne kadar 3d film izlediysem hep pişman olmuşumdur karanlık anlaşılmaz sahnelerden. Dune filmini cinemaximum konyada izlemiştim ve ben hayatımda bu kadar karanlık ve kalitesiz bir görüntü görmedim. İnanın saatinden dolayı 3d seçmek zorunda kaldım yoksa asla 3d izlemezdim artık. Sorun arkadaş eğer fideceğin sinemada özel bir görüntü teknolojisi yoksa asla 3d izleme bak 2d de keyfine.
2D'ye rakip değil Türkiyede 3DDostlar sinemaya gideceğim öncelikle gözlüklü değilim. Önceden Avatara 3D olarak gitmiştim berbattı gözlükler mavi kırmızıydı. Sizce 3D ye mi gitsem yoksa riske atmayıp 2D mi alsam ?