Neler Yeni

Öneri IMAX 3D VS 2D Spiderman No way Home

brsokcu

80+ Bronze
Dostlar sinemaya gideceğim öncelikle gözlüklü değilim. Önceden Avatara 3D olarak gitmiştim berbattı gözlükler mavi kırmızıydı. Sizce 3D ye mi gitsem yoksa riske atmayıp 2D mi alsam ?

makRo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kerem
Dostlar sinemaya gideceğim öncelikle gözlüklü değilim. Önceden Avatara 3D olarak gitmiştim berbattı gözlükler mavi kırmızıydı. Sizce 3D ye mi gitsem yoksa riske atmayıp 2D mi alsam ?
bazı filmleri özel imax kameraları ile çekiyorlar spiderman da öyle olabilir. Bence imax daha iyi.

Indra881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Baha
Imax 3d çok daha iyi, tek eksisi cinemaximum ayarları doğru yapmadığı için film normalden çok daha karanlık oluyor.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
3d görüntü teknolojisini tvlerden çıkardılar şükürler olsun. Keşke sinemalardan da uzaklaşsa bu 3d görüntü. Imax sinema keyfi yaşayacak bir sinema görmedim hayatımda ama ne kadar 3d film izlediysem hep pişman olmuşumdur karanlık anlaşılmaz sahnelerden. Dune filmini cinemaximum konyada izlemiştim ve ben hayatımda bu kadar karanlık ve kalitesiz bir görüntü görmedim. İnanın saatinden dolayı 3d seçmek zorunda kaldım yoksa asla 3d izlemezdim artık. Sorun arkadaş eğer gideceğin sinemada özel bir görüntü teknolojisi yoksa asla 3d izleme bak 2d de keyfine.

brsokcu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3d görüntü teknolojisini tvlerden çıkardılar şükürler olsun. Keşke sinemalardan da uzaklaşsa bu 3d görüntü. Imax sinema keyfi yaşayacak bir sinema görmedim hayatımda ama ne kadar 3d film izlediysem hep pişman olmuşumdur karanlık anlaşılmaz sahnelerden. Dune filmini cinemaximum konyada izlemiştim ve ben hayatımda bu kadar karanlık ve kalitesiz bir görüntü görmedim. İnanın saatinden dolayı 3d seçmek zorunda kaldım yoksa asla 3d izlemezdim artık. Sorun arkadaş eğer fideceğin sinemada özel bir görüntü teknolojisi yoksa asla 3d izleme bak 2d de keyfine.
izleyeceğim sinema AnkaMall IMAX 2d yada 3d alacağım

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Imax izleme fırsatım olmadı hiç ama bence sinema keyfi 2d dir. 3d ile gelen karanlık baltalıyor zevki. Sen sinema hakkında yorumlar oku imax konusunda da. Deneyimlemiş olsam yardım etmek isterdim. Bende yarın akşam 2d olarak izleyeceğim. 3d olsa gitmeyecektim.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,741
İsim
misfit
İmkanın varsa IMAX 2D al.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Arda Gezer
2D'ye rakip değil Türkiyede 3D

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,741
İsim
misfit
Top Bottom