Neler Yeni

İMEİ atılan telefonun tekrar kapanması

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Elimde bir A40 var bir arkadaşı bir akrabama vermiş belli bir süre sonra telefon arama yapmamış telefoncu imei atmış olmamış telefonu bana verdi yapmam için eski telefonununda imei sini aldım onunkini atarım diye. Telefonu denemek için açtım açılış ekranında root atıldığı için ünlemler vardı denemek için sim taktım ve daha imei atmadan çalıştı içindeki var olan imeileri sorgulattığımda çift hatlı olan bu telefonun sim1 in buna ait olmadığını gördüm ve sim1 çalışıyordu. Aradan yaklaşık 3-4 hafta geçtü Bu gün telefonu akrabama teslim edicektim simi bir taktım yine arama yapmıyor diğer sim slotuna taktım yine olmadı. Atılan imei nin tekrar yasaklanması gibi bir durum var mı?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uppppppppppppp

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün akşam imei atmaya çalışırken bir anda telefon çaldı içinde telefoncunun attığı daha sabah çalışmayan imei varken hat çalıştı. Ben yinede imei atmaya çalışacaktım fakat exynos işlemcili olduğu için sanırım bir türlü imei atma programları çalışmadı engineer mode da geçiremedim. Baktım çalışıyor telefonu o şekilde teslim ettim dün birkaç kere aramada yapıldı sıkıntı yoktu fakat bu sabah beni aradılar yine çalışmıyormuş telefon.

Top Bottom