Neler Yeni

İmlecin çok fazla CPU kullanması ve bununla gelen kaçınılmaz droplar

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Genellikle işlemci ağırlıklı oyunlarda (League of Legends, CS:GO, Valorant) fareyi oynatmadığımda gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum fakat bu oyunlar fareyi oynatmadan oynanmıyor. Fareyi oynattığım anda deli dehşet droplar yiyorum ve oyunlar oynanmaz hale geliyor. Fareyi 1000hz den 125hz e çekmeyi denedim, pc format denedim, farklı bir fare denedim fakat durum hala aynı. Önceden böyle bir problemle karşılaşmıyordum fakat yeni ssd yeni anakart ve ekran kartına bir anda geçiş yaptım ondan sonra olmaya başladı. Herhangi bir fikriniz var mı? Yaşadınız mı? Değer vesaire görmek isterseniz isteyebilirsiniz bütün değerleri sizin sorularınıza göre atacağım burayı doldurmak istemedim gerekli gereksiz şeylerle.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Genellikle işlemci ağırlıklı oyunlarda (League of Legends, CS:GO, Valorant) fareyi oynatmadığımda gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum fakat bu oyunlar fareyi oynatmadan oynanmıyor. Fareyi oynattığım anda deli dehşet droplar yiyorum ve oyunlar oynanmaz hale geliyor. Fareyi 1000hz den 125hz e çekmeyi denedim, pc format denedim, farklı bir fare denedim fakat durum hala aynı. Önceden böyle bir problemle karşılaşmıyordum fakat yeni ssd yeni anakart ve ekran kartına bir anda geçiş yaptım ondan sonra olmaya başladı. Herhangi bir fikriniz var mı? Yaşadınız mı? Değer vesaire görmek isterseniz isteyebilirsiniz bütün değerleri sizin sorularınıza göre atacağım burayı doldurmak istemedim gerekli gereksiz şeylerle.
Ekran kartı driverini ddu ile sil ve başka bir sürüm yükle eski ekran kartının driveri kalmiş olabilir pcde

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TahinPekmez

80+ Silver
oyunu sistemin olduğu yere kurdun mu

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440

TahinPekmez

80+ Silver
Yeni sisteme geçtiğin zaman kurulum esnasında statik elektriklenme olabiliyor senin burada yapacağın psu yu kapat fişi prizden çek BIOS pilini çıkar Biraz bekle ondan sonra geri tak. Pc açılışta BIOS ayarlarından da geri normal ayarlara çekersin hızları.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Yeni sisteme geçtiğin zaman kurulum esnasında statik elektriklenme olabiliyor senin burada yapacağın psu yu kapat fişi prizden çek BIOS pilini çıkar Biraz bekle ondan sonra geri tak. Pc açılışta BIOS ayarlarından da geri normal ayarlara çekersin hızları.
Bu durum çok uzun süredir var. Yeni başlamadı. Yine de deneyeyim mi?

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Düzelmedi maalesef.

TahinPekmez

80+ Silver

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440

TahinPekmez

80+ Silver

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440

TahinPekmez

80+ Silver
Intel in chipsetini yükle, ekran kartının da.bir baksa driverini kur. Ram hızları yetersiz kalıyor da olabilir.

Top Bottom