Neler Yeni

İmzamdaki sistem ile warzonu ısınmadan oynarmıyım

Barneystinson

80+ Silver
Arkadaşlar sistem imzamda en düşük ayarlar 1080p de warzonu kaç derece ekran kartı ile oynarım bilgisayarımın sıcaklığı cs go da dn düşükte 300fps de 65-70 arası

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Oynarsınız. Sıcaklık değerlerini bilmiyorum ama +70 de oynarsınız herhalde. İnternetten benchmark testlerine bakmak daha doğru bir seçim olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
Arkadaşlar sistem imzamda en düşük ayarlar 1080p de warzonu kaç derece ekran kartı ile oynarım bilgisayarımın sıcaklığı cs go da dn düşükte 300fps de 65-70 arası
Biz kaç derece kaç fps bilemeyiz beynimizle analiz yapamayiz yanliş anlama . Ama çok rahat oynarsin . İsi değerlerinde iyi olur

Barneystinson

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Barneystinson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Hocam konu sıcaklık olunca buna etki eden bir çok faktör var. En güzeli Afterburner gibi yazılımlar ile oyun oynarken anlık olarak takip etmek. Bu şekilde daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Benim fikrime gelecek olursak ben fazla bir sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum Cod Warzone göze ne kadar güzel görünse de çok lüks sistemler isteyen bir oyun değil neticede.

Barneystinson

80+ Silver
Sıcaklık bakımından +70 derece demek istemiştim hocam yazmayı unutmuşum.
Hocam konu sıcaklık olunca buna etki eden bir çok faktör var. En güzeli Afterburner gibi yazılımlar ile oyun oynarken anlık olarak takip etmek. Bu şekilde daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Benim fikrime gelecek olursak ben fazla bir sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum Cod Warzone göze ne kadar güzel görünse de çok lüks sistemler isteyen bir oyun değil neticede.
Afterburnerdan takip edicem zaten

Top Bottom