GarrysCan
80+
Dahası
Öncelikle firmayı kötülemek gibi bir amacım olmadığını belirtmek isterim. İncehsaptan aldığımız hazır sistemde işlemcisine fazla voltaj binmesinden ötürü çok ısınma şikayetiyle ve memnuniyetsizliğimizle alakalı not yazıp cayma bedelimizi kullanmak istedik, iade edemeyeceklerini söyleyip işlemciye undervoltage yapıp göndermişler. Tekrar aradığımda bu işlemi PC yi onlara göndermeden önce ben bu işlemi yaparak ısıyı kendimin de indirebileceğimi söylemiştim. Garanti dışı kalabilir nedeniyle yapmamamı söylediler. Neyse diyerek PC geldikten sonra kullanıma devam ettik şu an oyun içerisinde FPS drop ve FPS stutter sorunlarıyla karşı karşıyayım. SSD kronik sorunlu SSD çoğu zaman takılma yaşıyorum. Bu sorunu kendilerine belirttiğimde maile yönlenmemi söylemişlerdi fakat önceki sorunumda maillerine görüntü göndermek istediğimde görüntü yüklenmiyordu bu defada onlara belirttim, Mailinize fotoğraf atamıyoruz dedim kendileri fotoğraf istediler bu hatayı belirttikten sonra. Ardından uzunca bir metin yazdım kendilerine sorunumu tekrar açık ettim maillerine fotoğraf gitmediğini vs. Belirttim cevapları sadece güvendiğiniz bir bilgisayarcıdan yardım alın oldu. Yani bu nasıl bir ilgisizliktir size para ödedik almak için bu sistemi. GPU da bir sıkıntı varsa bunun değişimini veya diğer bileşenlerde bir sıkıntı varsa bunun bakımını sözde "güvendiğimiz bilgisayarcı" mı yapmalı? Kendileri baştan atıyorlar. Buradan ilgilenmlerini ve mağduriyetin giderilmesini istiyorum.
Daha öncede konularımda olan tonlarca sorun yaşadım kendileriyle.. 7bin Tl veriyoruz sonucu bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha öncede konularımda olan tonlarca sorun yaşadım kendileriyle.. 7bin Tl veriyoruz sonucu bu.