Neler Yeni

İnce hesap memnuniyetsizlik v3

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
Adamlarda ilgi ve bilgi SIFIR SIFIR ... Biz sattık şans eseri kargonuzu erken çıkarttık ne iişiniz varsa görün mantığındalar

Başka bir dostumuz vardı forumun açıldığı ilk dönemlerde atmıştı konu. Şöyle idi; Normal şekilde pc sinin ultra ayarlarda dahi oyunu yok edecek sisteminin olmasına rağmen bir sıkıntıdan dolayı pc sinden mutlu değildi. Oyun ayarlarını düşürün gibi saçma bir mesaj gelmiş kendilerinden.

isimsizüye

80+ Gold
incehesap oldu bitti böyle alanlar mağdur oluyor kargolar geç orayı geçtimde. müşteri memnunyetsizlik işte orası sıkıntı

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
incehesap oldu bitti böyle alanlar mağdur oluyor kargolar geç orayı geçtimde. müşteri memnunyetsizlik işte orası sıkıntı
tabii artık kargo olayını geçtik pc iki haftada gelmişti yoğunluk vs. olabilir di anlamıyorum sıkıntılı ürün bilerek mi satılıyor.

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
valla öyle teknobiyotik+ gamegaraj kargolar hızlı+ müşteri memnunyeti var.
İlk sıkıntı çıktığında pc de iade alırlar, para geldikten sonra başka sistem alırım diyordum. Fos çıktı. Umarım ulaşırlarda yeni parçalarla vs. artık çözüm ne ise değiştirirler.

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
Dostlar, şikayetvar.com üzerine açtığım konu ya göre beni Caner bey adlı çalışan aradı pc yi kendilerine göndermemi söylediler. ilgi ve alakanız için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,435
Üyeler
168,786
Son üye
Serhat.01