üniversitede bir arkadaşım vardı sesi çok inceydi, hatta kız gibi sesi vardı, sonra ameliyat ile halleti, sonra asker oldu her şeyin çözümü var21 yaşındayım ses tellerimde herhangi bir sorun olmadığı halde sesim ince ses terapisi ile sesim kalınlaşır mı?
ameliyat ı bnde duydum ama ses terapisti ile de oluyormuş galiba.üniversitede bir arkadaşım vardı sesi çok inceydi, hatta kız gibi sesi vardı, sonra ameliyat ile halleti, sonra asker oldu her şeyin çözümü var
belki bir tecrübesi olan vardır diye yazdım dediğin doğruBir uzmana danışmanızı tavsiye ederim. Buradan bir şey dememiz zor.
Belki sen çok dikkat ediyorsun diye ince gibi hissediyor olabilirsin.21 yaşındayım ses tellerimde herhangi bir sorun olmadığı halde sesim ince ses terapisi ile sesim kalınlaşır mı?
rahatsız edici reisNasıl bir incelik hocam? gerçekten rahatsız edici mi yoksa kız sesi gibi vs mi? çok rahatsız edici değilse bence ameliyat olmayın.
Hocam bol bol sigara( adıyaman kaçak tütün) love 66 nargile 1 haftalik kullanim massaka olursun ( yatırım tavsiyesi değildir mizah amaçlidir )21 yaşındayım ses tellerimde herhangi bir sorun olmadığı halde sesim ince ses terapisi ile sesim kalınlaşır mı?
ula bu konuyu bunu yazarak hortlatmak ne?Hocam bol bol sigara( adıyaman kaçak tütün) love 66 nargile 1 haftalik kullanim massaka olursun ( yatırım tavsiyesi değildir mizah amaçlidir )
Hocam bug olmuş bunu ben yazali 1 2 ay olduula bu konuyu bunu yazarak hortlatmak ne?