Neler Yeni

İncehesap arızalı anakart gönderdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Samed Karaca
İncehesaptan b450m s2h v2 model bir anakart aldım ve arızalı geldi bilgisayarcıya götürdüğümde 400 tl'ye tamiri olur dedi bende incehesapı aradım ve değişim sürecinin 1 ay sürebileceğini söylediler ben bu yüzden online derslere giremiyorum iade sürecide 1 ay sürebilir dediler en azından paramı alıp başka yerden anakart alırım diye düşündüm ama 1 ay sürebilirmiş ben nasıl bir yol izlemeliyim

uğurx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur
Şahsen iade sürecinin 1 ay süreceğini zannetmiyorum. Vazgeçmeniz için yapmış olabilirler. Biraz gözleri korktuğunda anında iade yapıyorlar ayrı mesele.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İade süreci 1 ay sürmez en fazla 20gün falan ama o da sürmez bence iade et hakkını ara telefondan gir bir süre derslere mümkünse

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Samed Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birde şeyden korkuyorum kullanıcı hatası deyip geri gönderirlerse 577 tl çöpe gidicek diye

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İncehesaptan b450m s2h v2 model bir anakart aldım ve arızalı geldi bilgisayarcıya götürdüğümde 400 TL'ye tamiri olur dedi bende incehesapı aradım ve değişim sürecinin 1 ay sürebileceğini söylediler ben bu yüzden online derslere giremiyorum iade sürecide 1 ay sürebilir dediler en azından paramı alıp başka yerden anakart alırım diye düşündüm ama 1 ay sürebilirmiş ben nasıl bir yol izlemeliyim
Dava açarım de gerekli mercilere ulaşacağım de 1-2 hafta içinde yapmazlarsa ben sana anakart alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde şeyden korkuyorum kullanıcı hatası deyip geri gönderirlerse 577 TL çöpe gidicek diye
Arıza olduğuna nasıl kanaat getirdin

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Samed Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarcının dediğine göre işlemciye yeteri kadar güç gönderemiyormuş ama bu öyle kazık mahalle bilgisayarcılarından değil

Top Bottom