janesromen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Yasin akkaya
merhaba arkadaşlar 21.12.2020 günü sipariş verdiğim aoc marka monitör 22'sinde elime ulaştı fakat ölü piksel sorunu ile geldi fotografları herşeyi mevcut 23unde ararim ve sorunumu belirttim değişim talebi oluşturup aynı gün içinde kargo teslim ettim kutusu eksiksiz ürünü 5 dakika bile kullanmadim.24 unde ürünümü teknik servis distribitör firmaya göndermişler yaklaşık 18 takvim günü ve 13 ış günü geçti hala aradığımda incelenmekte olduğunu herhangi bir bilginin taraflarına ulastirilmadigini belirtip duruyolar her 5 günde bir ariyorum cevap aynı sizce sabredip 20 iş günün dolmasını beklemelimiyim yoksa yasal yolda dava mı edeyim monitör lazım kardeşim ebaya girmesi gerekiyor acil ihtiyacım var 2.2k para ödedim tamir olmuş bir ürüne değil 0 bir ürün için ödedim bunu ve 20 iş günü 28 takvim gününe denk geliyor 1 ay gibi bir süre uzun degilmi sizce bu kadar mağdur edilmem gerekir miydi inceleme raporu sonuç verince yeni ürünümü gonderirlermi siz neler yasadiniz lütfen bunu görüp bildiğiniz bir şey varsa yoruma yazın gerçekten deliricemm