İnceHesap.com kargo ne zaman gelir?

Reaksiyon skoru
2
İncehesaptan dün 7 sularında bir hazır sistem + monitör satın aldım monitör kargoya verildi fakat sistem montaj aşamasında kaldı ne kadar erken gelmesinde o kadar fayda var.Bu yüzden buraya sorma gereği duydum İstanbul içerisindeyim hazır sistem tahmini olarak kaç güne teslim edilir

İncehesaptan dün 7 sularında bir hazır sistem + monitör satın aldım monitör kargoya verildi fakat sistem montaj aşamasında kaldı ne kadar erken gelmesinde o kadar fayda var.Bu yüzden buraya sorma gereği duydum İstanbul içerisindeyim hazır sistem tahmini olarak kaç güne teslim edilir
Tamamen yoğunluklarına bağlı diye biliyorum, kuzenime ordan aldık 7 iş günü sonrası gönderdiler. Ben farklı siteden aldım 9 iş günü sürmüştü Kargolanması. Sistemi monte edip testlerini yapıyorlar, sadece senin ki değil bir sürü insan sipariş veriyor. Ortalama 5-10 İş günü diye gördüm, duydum.

sabah 10'da sipariş oluşturdum hazır sistem kendi topladığım akşam 17.15'te kargo mesajı geldi.Ertesi günde kullanmaya başladım.

ben Aralık ayının 28inde hazır sistem aldım. 31inde kargoya verildi. 2 ocakta geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,963
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri