Neler Yeni

İncehesap dalga mı geçiyor ? Ürün bir var bir yok, paketlendi kargoya hazır tekrar ürün yok

NewGaming

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Furkan
14 Ağustosta aldığım ürünü hala kargo ya vermediler 4 defa görüştüm.
1. görüşme : sipariş sırasında
2. görüşme : Mesaj da bana denilen "Siparişiniz hazırlık ve paketlenme süreci tamamlanmıştır. " Peki telefonda ne cevabını aldım dersiniz 😂 ürün ellerimizde yok Aynı gün verilen 2 farklı cevap
3. görüşme : Ürünün fatura basımında sıkıntı var en geç pazartesi verilecek kargoya
4. Görüşme az önce gerçekleşti ve ürünün ellerinde olmadığını söylediler.

Tüketici hakem heyetine başvurumu gerçekleştiriyorum.

işlemci ve ekran kartı aldım daha önce sorunsuz gelmişti. Ama bu gibi sorunlara denk gelirseniz Allah kurtarsız İLGİ VE BİLGİ SIFIR

Siparişin şans eseri kargoya verilirse tamam site güzel oluyor birden. Gel gör ki böyle sıkıntılar da verilen cevaplar ile sitenin kaç kuruş ettiği ortaya çıkıyor.

Edit: Siparişimi akıllarınca paketleme sürecinde yazan kısmı Ödeme onaylandı diye değiştirmişler 😂
Edit 2 : Şikayetvar üzerinden ulaşım sağladılar tekrar orda da ürünün olmadığını söylediler Şaka gibi bunlar ya daha dün ürün hazır en geç pazartesi verilecek denilen ürün buhar oldu gitti. Zaten olması gereken iadeyi bir lütufmuş gibi sunmaları da yok mu. 50 TL de alt limitsiz çek verecekmiş 👶

Son düzenleme:

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
2. görüşme : Mesaj da bana denilen "Siparişiniz hazırlık ve paketlenme süreci tamamlanmıştır. " Peki telefonda ne cevabını aldım dersiniz 😂 ürün ellerimizde yok Aynı gün verilen 2 farklı cevap
3. görüşme : Ürünün fatura basımında sıkıntı var en geç pazartesi verilecek kargoya

işlemci ve ekran kartı aldım daha önce sorunsuz gelmişti. Ama bu gibi sorunlara denk gelirseniz Allah kurtarsız İLGİ VE BİLGİ SIFIR
İncehesap dan uzak durulması gerektiğini defalarca söyledim.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben geçen hafta kulaklık aldım hiçbir sorun yaşamadım yani illaki çözerler en kötu parani geri alırsın!

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Ben hiç sorun yaşamadım hangisini ürünü aldım

NewGaming

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben geçen hafta kulaklık aldım hiçbir sorun yaşamadım yani illaki çözerler en kötu parani geri alırsın!
Yiyorsa vermesin de.
altta yazdığımı görürsen alışverişim olduğu ve sorunsuz geldiğini belirtmişim ama gel gör ki böyle sorunla karşılaşında nasıl cevaplar verdikleri ortada ilgi ve bilgi sıfır
2 haftayı geçmiş vermemiş kargoya arayıp üstüne düşmesek yandık zaten. Sağolsun hataları yüzüne 70$ msi steam kampanyasını kaçırıyorum

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Onlar sana telafi olarak ürünü veya bişi gönderirler
Kimse müşteri memmuniyetini bozmak istemez yanii
İnşallah gerekeni yaparlar ürününü verirler
Hakkını ara yeter

NewGaming

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Furkan
Onlar sana telafi olarak ürünü veya bişi gönderirler
Kimse müşteri memmuniyetini bozmak istemez yanii
İnşallah gerekeni yaparlar ürününü verirler
Hakkını ara yeter
Hiç sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncehesap dan uzak durulması gerektiğini defalarca söyledim.
İlgi ve bilgi sıfır ne yazık ki. Siparişin şans eseri kargoya verilirse tamam site güzel oluyor birden. Gel gör ki böyle sıkıntılar da verilen cevaplar ile sitenin kaç kuruş ettiği ortaya çıkıyor.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,636
İsim
Özgürcan
kasa power almıstım o sıteden urun hazırlanıyorda kaldı boyle 4 5gun bı gun habersız geldı urun yıne baktım hala hazırlanıyor dıyor uygulaması ve hızmetı hıc begenmedım

NewGaming

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Furkan
kasa power almıstım o sıteden urun hazırlanıyorda kaldı boyle 4 5gun bı gun habersız geldı urun yıne baktım hala hazırlanıyor dıyor uygulaması ve hızmetı hıc begenmedım
EVet benim de işlemci öyle gelmişti ürünü aldım bir kaç gün sonra siteye düşmüştü

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,636
İsim
Özgürcan
EVet benim de işlemci öyle gelmişti ürünü aldım bir kaç gün sonra siteye düşmüştü
2 3gununde ıade talebı actım hala gelmedı dıye ona bıle donus yapılmadı bır sorun olsaydı nasıl para ıadesı veya degısım yapardım bılemıyorum. bır daha yapmam zaten cok buyuk ındırım olmadıgı surece

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
ben hiçbir sorun yaşamadım incehesap ile şirketleri kötülemekte üstünüze yok.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,736
İsim
Sarp Yılmaz

Siparişin şans eseri kargoya verilirse tamam site güzel oluyor birden. Gel gör ki böyle sıkıntılar da verilen cevaplar ile sitenin kaç kuruş ettiği ortaya çıkıyor.

Edit: Siparişimi akıllarınca paketleme sürecinde yazan kısmı Ödeme onaylandı diye değiştirmişler 😂
Yani maalesef müşteri hizmetleri konusunda en iyi yer Sinerji.
umarım onlar da bozulmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Uğur Doğan
Ben Harddisk alıp iade ettim arıyorum 3 gün sonra diyorlar arıyorum 4 gün sonra diyorlar 7 gün oldu sonra 7 gün sonra iade edeceğiz dediler niye bekletiyorsunuz diye sorunca bir şey diyemeden kalıyorlar. 14 gün beklemek nedir ya boşu boşuna 14 gün bekledim. Ürün gönderiminde sıkıntı yok ancak garanti işine girerseniz iade etmeye kalkarsanız vay halinize.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,375
Üyeler
168,775
Son üye
emirozturkk
Top Bottom