Orasını biliyorum ben sadece orijinal yapmak istiyorumhocam widnows 10 ürün anahtarı aldığınızda sadece windowsu aktifleştirebiliyorsunuz yani makinaya windows yüklemiş olmuyorsunuz. Onun için önce bi usbye windows iso dosyası atmanız falan lazım
O kısmı basit, uygun fiyata key alarak yaparsınız sonrasında.Orasını biliyorum ben sadece orijinal yapmak istiyorum
Teşekkürler hocam peki sistem bu sistem alınır mı :Freedos al zaten, fazladan 2K civarı para ödersin win10 alırsan geçiriyorlar fiyatını her türlü.
O kısmı basit, uygun fiyata key alarak yaparsınız sonrasında.
Trendyolda gördüm aslında da güvenemedimWindows 10 Pro Dijital Lisans Key – JetLisans
jetlisans.comoemler ucuz win 10 oem lisans yaz googleye hepsiburada vb sitelerden ucuza bulabilirsin tabi.Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
ben cmd ile etkinleştiriyorum
Yeni çıkan parçalara hakim değilim maalesef, konu açarak sorabilirsiniz.Teşekkürler hocam peki sistem bu sistem alınır mı :
Crown Silver | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 2060 Super 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı