Neler Yeni

İncehesap, İtopya Güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zorlantiez
Arkadaşlar ben uzun süredir para biriktiriyorum ve artık alıcam vatan pc de çok pahalı fakat İnternete de güvenemiyorum napıcağımı bilemedim itopya ya da incehesap gibi siteler var ama güvenmek konusunda sıkıntılarım var mesela ya hasarlı gelirse yada sipariş anında bir sıkıntı yaşarsam diye korkuyorum tavsiyeleriniz nedir napmalıyım bütçem en fazla 7000

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,773
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar ben uzun süredir para biriktiriyorum ve artık alıcam vatan PC de çok pahalı fakat İnternete de güvenemiyorum napıcağımı bilemedim itopya ya da incehesap gibi siteler var ama güvenmek konusunda sıkıntılarım var mesela ya hasarlı gelirse yada sipariş anında bir sıkıntı yaşarsam diye korkuyorum tavsiyeleriniz nedir napmalıyım bütçem en fazla 7000
dostum bu zamanda sıkıntı yaşama olayın olabilir para çalma gibi değil ürünün hasarlı gelmesi yada geç gelmesi gibi korona yüzünden fakat o siteler güvenilirdir ben şahsen kendi sistemimi ekim 2019 aldım sinerji.com üzerinden ve 4 günde elime ulaştı babalar gibi de çalışıyor şuan :)

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Sıkıntı yaşayan insan yok diyemeyiz ama sorunlarını çözemeyen insanlar gerçekten çok az bir kitlede. Belirttiğiniz siteler bu konuda gayet iyi siteler. Sıkıntı yaşarsanız muhatap bulabilirsiniz yani.

YeCeTe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
YeCeTe
Bahsettiğiniz siteler sektördeki en güvenilir siteler. İnternetten satın aldığınız her şey ufak da olsa risk barındırır. Konu teknoloji olunca insan ister istemez daha fazla üzerine düşüyor. Aldıklarınızı beğenmezseniz iade edebilir, sıkıntı çıkardıklarında garanti kapsamında onarılmasını talep edebilirsiniz. Bebek bezinden şarjlı süpürgeye yazıcımdan laptopuma kadar neredeyse her şeyimizi internetten aldım sıkıntı çıkmadı. Çıkarsa da garanti kapsamında servise göndereceğim.

VitoScaletta

80+ Gold
şuan bişeyler alma incehesaptan şuan kimsenin bişeyleri gelmiyor eksik geliyo veya farklı geliyor hergün incehesap için bir sürü konu oluşturuluyo itopyada tavsiye etmem biraz kazık siz bütce belirtin biz halledelim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/ işlemciyi ryzen 5 3600x yap ekran kartını rtx 2060 yap ramide 8x2 yap bal gibi sistem 6500tl ye

Top Bottom