xBlyzrd 80+ Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Talha Karahalilöz Bugün, 12:35 #1 Merhaba öncelikle. İncehesap sitesinden bi sistem almak istiyorum. Montaj yapınca sadece ekran kartının kutusunumu gönderiyorlar yoksa tüm bileşenlerinmi? Yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba öncelikle. İncehesap sitesinden bi sistem almak istiyorum. Montaj yapınca sadece ekran kartının kutusunumu gönderiyorlar yoksa tüm bileşenlerinmi? Yardım ederseniz sevinirim.
Windows XP Aşığıyım 80+ Gold Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 5,003 Bugün, 12:36 #2 Kutusuz diye belirtilmediği sürece kutular da gönderiliyor. Ör ryzen 5 5600 tray diyorsa kutu göndermez ama tray demiyorsa gönderir
Kutusuz diye belirtilmediği sürece kutular da gönderiliyor. Ör ryzen 5 5600 tray diyorsa kutu göndermez ama tray demiyorsa gönderir
xBlyzrd 80+ Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Talha Karahalilöz Bugün, 12:40 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Windows XP Aşığıyım yazmış: Kutusuz diye belirtilmediği sürece kutular da gönderiliyor. Ör ryzen 5 5600 tray diyorsa kutu göndermez ama tray demiyorsa gönderir Devamı için tıklayın... Teşekkürler.
Windows XP Aşığıyım yazmış: Kutusuz diye belirtilmediği sürece kutular da gönderiliyor. Ör ryzen 5 5600 tray diyorsa kutu göndermez ama tray demiyorsa gönderir Devamı için tıklayın... Teşekkürler.