Neler Yeni

İncehesapta bulunan Hypnotic 2680 yükseltme yapılarak bu şekilde alınır mı ? 6440 TL

areda1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
Arkadaşlar 2 sistem düşündüm aynı sistem aslında tıpatıp ancak sadece anakartlar farklı 160 lira gibi bir fark var iki sistem arasında anakart ı yükseltsem yararı ne olur zararı ne olur acaba ve bu sistemler alınır mı siz hangisini önerirsiniz ayrı ayrı toplamak istemiyorum hepsı farklı sitelerden.

İlk sistemin üzerinde Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart var 6270 TL oluyor

İkinci sistemin üzerinde ise MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Gaming Anakart var 6435 TL oluyor

var bana bi yol gösterir misiniz rica etsem arkadaşlar bu bilgisayarlar alınır mı gönlümde 2.sistem var parçalar uyumlu mudur ?

https://www.incehesap.com/hypnotic-2680-gaming-pc-fiyati-41254/ bu sistem üzerinden yükseltme yapıyorum

sistem.jpg

Ciphys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Cenker Aktaş
Arkadaşlar 2 sistem düşündüm aynı sistem aslında tıpatıp ancak sadece anakartlar farklı 160 lira gibi bir fark var iki sistem arasında anakart ı yükseltsem yararı ne olur zararı ne olur acaba ve bu sistemler alınır mı siz hangisini önerirsiniz ayrı ayrı toplamak istemiyorum hepsı farklı sitelerden.

İlk sistemin üzerinde Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart var 6270 TL oluyor

İkinci sistemin üzerinde ise MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Gaming Anakart var 6435 TL oluyor

var bana bi yol gösterir misiniz rica etsem arkadaşlar bu bilgisayarlar alınır mı gönlümde 2.sistem var parçalar uyumlu mudur ?

https://www.incehesap.com/hypnotic-2680-gaming-PC-fiyati-41254/ bu sistem üzerinden yükseltme yapıyorum

Alıntıyı görüntüle
Sistemleri iyi toplamışsın gayet fakat 1x8 gb ramin yanına rtx2060 takmışsın benim tercihim 5600 xt pulse kullanman fakat render üzerine ve rtx kullanıcaksan ramleri arttırabilirsin ama yinede bence 5600 xt pulseli bir sistem topla (ilkinde anakartı göremedim)

areda1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam üzerinde parça varken ek olarak alınca yazıyor parçaları yanı aslında 2x8 ram var ilkinde de anakart üzerinde olduğu icin yazmıyor konuda belirttim onda ki anakartı da, ekran kartı cephesinde amd açıkçası korkutuyor hocam çok sorun okudum o sebepten.

Top Bottom