Rosita
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar direk girip kapın bu fiyata kaçmaz. AMD'nin mining yüzünden şişirilmiş işlemcilerine karşın şuan bedava.
konuyu kapatırmısın zaten böyle bir konu mevcut.Arkadaşlar direk girip kapın bu fiyata kaçmaz. AMD'nin mining yüzünden şişirilmiş işlemcilerine karşın şuan bedava.
Ohh misss Allah uzun ömürlü kullanmayaı ve hayırlısıyla güzel bir anakart almayı nasip etsin kankam.Anakartı dün alamadım. Valla bir de anakart indirimi gelirse uçacak bu sistem.
al sana tam hazır sistem dün kasanın fiyatı da iyidi onu da alaydınAnakartı dün alamadım. Valla bir de anakart indirimi gelirse uçacak bu sistem.
rx6600 performansı daha iyi ama rtx özelleiği yokRtx3050 mi rx 6600 mü daha iyi?
Hocam vallahi öyle sistemlerde hep bir şeyden kısılıyor. Ya anakart, ya psu vb. 500,600 yada 1000₺ fazla ver kendi sistemini oluştur. Benim fikrim150tl indirim yapılmış. Güzel işlemci lakin şuan gamegarajda rtx3060lı aynı işlemcili hazır pc almak bundan daha mantıklı geliyor. Aynı zamanda rx6600lü sistemide mevcut oda 13-14k arası fiyatta.
Rtx3050 mi rx 6600 mü daha iyi?
senden daha önce açılmış bir konu daha var https://forum.donanimarsivi.com/konu/i5-11400f-2-6ghz-2-149-00-tl.498754/Arkadaşlar direk girip kapın bu fiyata kaçmaz. AMD'nin mining yüzünden şişirilmiş işlemcilerine karşın şuan bedava.
Alınır.Arkadaşlar direk girip kapın bu fiyata kaçmaz. AMD'nin mining yüzünden şişirilmiş işlemcilerine karşın şuan bedava.