Neler Yeni

İndirim mi Bindirim mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emirhan Official
Laptop alacağım vakit yaşanan bu 11 kasım ve 29 kasım indirimlerinden bıktım. Stokta çoğu model yok. Olan modeller de aşırı pahalı. İndirim ayı diye bindirdiler. Hiç böyle bir kasım ayı olmasa da fiyatlar sabit kalsaydı daha iyiydi. En azından fiyatlar belli olurdu indirim takip etmemize gerek kalmazdı. Alt tarafı bir laptop alacaktım. Her gün sıcak fırsatları takip etmekten bıktım. Laptop uzmanı olup çıkacağım en sonunda ama hala elimde bir laptop yok. Vize haftası bile laptop bakıyorum. Vizelere çalışacağıma laptop indirimi takip ediyorum kafayı sıyıracağım bu işin sonunda.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Laptop alacağım vakit yaşanan bu 11 kasım ve 29 kasım indirimlerinden bıktım. Stokta çoğu model yok. Olan modeller de aşırı pahalı. İndirim ayı diye bindirdiler. Hiç böyle bir kasım ayı olmasa da fiyatlar sabit kalsaydı daha iyiydi. En azından fiyatlar belli olurdu indirim takip etmemize gerek kalmazdı. Alt tarafı bir laptop alacaktım. Her gün sıcak fırsatları takip etmekten bıktım. Laptop uzmanı olup çıkacağım en sonunda ama hala elimde bir laptop yok. Vize haftası bile laptop bakıyorum. Vizelere çalışacağıma laptop indirimi takip ediyorum kafayı sıyıracağım bu işin sonunda.
Ben şimdiye kadar adamakıllı bir indirim görmedim laptop konusunda. Bende 2 sene önce kasim ayında aldım laptopu 1 ay sepette beklettigim için indirmeyi bindirmeyi gördüm. Sürekli 1k çıkartıp 1k indiriyorlardi. 3e 5e bakmayıp aldım. Ama sonrasında da takip ettim fiyatlari 2-3k zam geldi aralik gibi. Sonra tekrar aynı fiyata düştü ortalama aldığım fiyatlardaydi. Tabi ekonomiden dolayı her ay biraz biraz fırladı. Yani en büyük indirimle bu aylarda veya yılbaşında olur ama büyük dediğime bakma kimsenin onemsemeyecegi indirimler yaparlar. Gecem bir siteden mesaj geldi 100 tl üzeri alışverişe 5 tl falan indirim. Arkadaşım dalga mı geçiyorsun ben 5 tl ile burnumu siliyorum

Top Bottom