Sen alınca bende aldım kral , bakalım nasıl gelecekAlıntıyı görüntüle
Kullananlar varsa sıkıntısı olan yazabilir mi ? Aldıktan sonra Abdullah hocanın da insta hikayede paylaştığını gördüm.
kullanınca detaylı bilgi verir misiniz, teşekkürlerSen alınca bende aldım kral , bakalım nasıl gelecek
önceki monitörümü Asus tuf diye aldım 2 tane ölü pikselden iade ettim bu mönitör 2024 çıkışlı bakalım bindik bi alamete youtubeda videosu varsa izleyecemSen alınca bende aldım kral , bakalım nasıl gelecek
Ben baktım yok hocam . Yeni olduğu için olabilir .önceki monitörümü Asus tuf diye aldım 2 tane ölü pikselden iade ettim bu mönitör 2024 çıkışlı bakalım bindik bi alamete youtubeda videosu varsa izleyecem
haftaya en geç salı gelirse bilgilendiririm yoksa bi 4-5 gün yokum geldikten sonra sıkıntı çıktı mı yazarım önceki monitörüm biraz çektirdiyani özellikleri iddiaya göre harika , pivot desteği de sunuyor kullanımından sonra bilgilendirirmisin rica etsem
bu modele bende bakıyodum, 4 bine düşünce bi almayı düşündümde sonra vazgeçtim direkt paneli kendisi üreten bi markadan alayım dedim Asus tuf aldım zortladı Lg gelince görücem ölü piksel vb. cıkmazsa renk canlılığı yeterli gelir bizim Lg Tvdeki Hdr gibiyse Hdr özelliği hoşuma gidiyo, Hdr cıvıl cıvıl gösteriyo bazı oyunlarıBunu mu önerirsiniz yoksa LG'yi mi. Karar verip alacağım bu akşam
Alıntıyı görüntüle
dün geldi biraz deneyebildim, ölü piksel vb. sıkıntı çıkmadı yalnız arka kısmı 24gs60f modeline göre büyükmüş. Eski monitörüm Asus vg249q1r'a göre renkleri daha canlı ekran daha akıcı. Hdr özelliği Lg Tvmdeki kadar iyi değil tabi bi Cyberpunkta deneyebildim tvde Forza Horizon 5 te cıvıl cıvıl duruyodu bunda pek fark etmiyor.yani özellikleri iddiaya göre harika , pivot desteği de sunuyor kullanımından sonra bilgilendirirmisin rica etsem
kullanınca detaylı bilgi verir misiniz, teşekkürler