konu açacaktım ya indirimli ücretsiz oyunlara bence alınabilir 2 liraya 15 kesinlikle değmez ama 2.50 ye alınır kart satarak bile ulaşabileceğiniz bir miktar steam guarddan dolayı pazarda bir şey satamıyorum yoksa ben alırdımArkadaşlar steam de oyun yüzde 90 indirimle 2.50 TL olmuş sizce alınır mı yorumları pek hayırlı gelmedi bana
konu açacaktım ya indirimli ücretsiz oyunlara bence alınabilir 2 liraya 15 kesinlikle değmez ama 2.50 ye alınır kart satarak bile ulaşabileceğiniz bir miktar steam guarddan dolayı pazarda bir şey satamıyorum yoksa ben alırdımArkadaşlar steam de oyun yüzde 90 indirimle 2.50 TL olmuş sizce alınır mı yorumları pek hayırlı gelmedi bana
2.50 liraya bence ne kadar kötü olursa olsun alınır 2.50 tl ye oyun yok sadece kart satarak bile ulaşırsın o miktarabence alınmaz. hele sırf türk yapımı diye hiç alınmaz. onun yerine long dark al
o var zatenbence alınmaz. hele sırf türk yapımı diye hiç alınmaz. onun yerine long dark al
bende öyle düşünüyorm oynamasam bile koleksiyona katkı sağlar2.50 liraya bence ne kadar kötü olursa olsun alınır 2.50 TL ye oyun yok sadece kart satarak bile ulaşırsın o miktara
buglarla dolu bir oyundu en son 15 liraya kesinlikle değmez çöpe at daha iyi ama 2.5 liraya alınabiliro var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende öyle düşünüyorm oynamasam bile koleksiyona katkı sağlar
15 te değilki 25buglarla dolu bir oyundu en son 15 liraya kesinlikle değmez çöpe at daha iyi ama 2.5 liraya alınabilir
bir yandan da öyle düşünüyorum 2 albeni alırım daha çok işime yarar2.5 TL'ye Erzurum diye kutup ışıkları konulmuş ve arkada nasıl olsa Türk oyunu diyoruz mantığı ile aniden gelen saz sesi duymak istiyorsan alabilirsin. Bana göre oyun saçmalıktan ibaret. Marketten çikolata alsan daha mantıklı .d
şimdi baktım koleksiyon kartlarını da düşürürsen minimum 1.20 tl geliyor yani 30 kuruşa almış oluyorsun 30 kuruşa su yok artıkbir yandan da öyle düşünüyorum 2 albeni alırım daha çok işime yarar