çok uğraştım kaç kez arıza kaydı için geldiler kontrol ettiler ama en fazla indirme hızı böyle olur diyip gittiler bende daha üstüne düşmedim.Anormallik var bu arada senin internetinde normal şartlarda daha hızlı olması lazım
çok uğraştım kaç kez arıza kaydı için geldiler kontrol ettiler ama en fazla indirme hızı böyle olur diyip gittiler bende daha üstüne düşmedim.Anormallik var bu arada senin internetinde normal şartlarda daha hızlı olması lazım
Evet onu görünce ayıktım zaten o yüzden kafam karıştı yazdım22 mb ile indiriyor ama indirme süresini 9 saat olarak gösteriyor. Normalde 1.5 saat max sürede indirmesi lazım bu hızlarda.
Genel Sağlayıcı çalışan lafı normaldir ya hadi ben gidiyorumçok uğraştım kaç kez arıza kaydı için geldiler kontrol ettiler ama en fazla indirme hızı böyle olur diyip gittiler bende daha üstüne düşmedim.
Bundan dolayı olabilir büyük ihtimalle ama speedtest'e etki ediyor mu bilmiyorum orada normal gösteriyor hızını.
yarın bi arayıp soracağım türcell e amcamda kalıyorum üniversite dolayısıyla o da hatırlamıyorum dedi ilk geldiğimde telefonda 170megabit fln çıkıyordu şuan 75 i geçmiyorİnternetin kaç mbps normalde, kaç mbps'lik paket kullanıyorsun?
iyi de 1 ay öncesine kadar 60 70 megabitle indiriyordu şuan bu sıkıntı varBundan dolayı olabilir büyük ihtimalle ama speedtest'e etki ediyor mu bilmiyorum orada normal gösteriyor hızını.
IDM ile herhangi bi dosya indirmeyi denesene yüksek boyutlu.
kral steam de megabit cinsinde gösteriyor fotolara bakarsanız ayarlarda o işaretli gösterdiği megabye değil megabitkral speedtest Mbps cinsinden gösteriyor Steam Mb/s v e 8Mbps = 1Mb/s dir. Fakat speedtest sonucun yanlış steamden yola çıkarsak.
Nperf ile hız testi yaparmısın bide
oyun 70gb olduğu için 9 saat olabilir mi22 mb ile indiriyor ama indirme süresini 9 saat olarak gösteriyor. Normalde 1.5 saat max sürede indirmesi lazım bu hızlarda.
Olamaz çünkü 22 mb hız ile max 1.5 saatte indirmen gerekir. Ama senin değerler yanlış gözüküyor.oyun 70gb olduğu için 9 saat olabilir mi
benim de hız testi sonuclarım da 900 mbs indirme hızı sonucu alırken steam de indirme hızım 2 mbs e kadar düşüyorArkadaşlar ben şahsen internet hakkında az bucuk bilgili olarak bu konu benim kafamı yaktı 22.5mb steam 1.25mb epic 55mbps test sonucu bu arkadaşın interneti ne acaba