Neler Yeni

İngilizce geliştirmek için tavsiyeler

LaketrooS

80+ Silver
özellikle oyun oynarken yama kurmaktan , dizileri ana dilinde izlememekten, ingilizce olan çoğu içeriği anlamamaktan bıktım. başlangıç düzeyi ingilizcem var yani araya bağlaç mağlaç while fln girdimi anlıyorum ama hızlı sçylenince anlamıyorum. tavsiyeleriniz nelerdir siz nasıl başardınız veya nasıl başarıyorsunuz?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
özellikle oyun oynarken yama kurmaktan , dizileri ana dilinde izlememekten, ingilizce olan çoğu içeriği anlamamaktan bıktım. başlangıç düzeyi ingilizcem var yani araya bağlaç mağlaç while fln girdimi anlıyorum ama hızlı sçylenince anlamıyorum. tavsiyeleriniz nelerdir siz nasıl başardınız veya nasıl başarıyorsunuz?
Voscreen kullan ordan video fln izle baya katkısı oluyor kitap al geliştirmek için bu gramerleri öğrenmek için bol bol kelime öğren duingo drops tarzı uygulamalar kullan

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Voscreen kullan ordan video fln izle baya katkısı oluyor kitap al geliştirmek için bu gramerleri öğrenmek için bol bol kelime öğren duingo drops tarzı uygulamalar kullan
Hocam voscreen tamam ,dualingo tamam , drops tamam bide hangi kitabı önerirsiniz onu söylerseniz çok iyi olur

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hocam voscreen tamam ,dualingo tamam , drops tamam bide hangi kitabı önerirsiniz onu söylerseniz çok iyi olur
Ben geçen hafta 100tlye bi kitap almıştım kitap harika ilk seviyeden başlıyor aşırı iyi ben baya ilerledim tavsiye ederim linkini bırakayım

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben geçen hafta 100tlye bi kitap almıştım kitap harika ilk seviyeden başlıyor aşırı iyi ben baya ilerledim tavsiye ederim linkini bırakayım
Bunu bende aldım geçen ay hala duruyor başlayayım o zaman :)

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Konuşarak öğrenirsen çok iyi olur, yarım yamalak olsa bile konuşmaya çalışın. Bir uygulamada yabancı öğretmenlerle birebir konuşma yapabiliyordun onu tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
Cambridge’in bir tane kitabı vardı Gramere çok yardımı dokunur bulabilirsem atarım linkini

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
multinational discord serverlarında takıl. kendi ilgine göre bir servera gir.

Ha, Formal English için tavsiye istiyorsan, kitap ve makale oku. Önce basit çocuk hikayeleri, daha sonra makaleler. ve en son Tarih kitaplarının ingilizceleri.(İlber ortaylının diğer dillerden ingilizceye çevrilme eserlerini öneririm.)

LaketrooS

80+ Silver

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
çift altyazılı dizi izlemek olarabilir. altyazıları birleştiren programlarla altta ve üstte farklı dillerde altyazılar olabiliyor

LaketrooS

80+ Silver
Cambridge’in bir tane kitabı vardı Gramere çok yardımı dokunur bulabilirsem atarım linkini
Çok pahalı ya. İnternetten PDF bulup cikartsam kitabı bence daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

çift altyazılı dizi izlemek olarabilir. altyazıları birleştiren programlarla altta ve üstte farklı dillerde altyazılar olabiliyor
Denedim ama sürekli durduruyorum bide bilmediğim çok kelime oluuyor onları yazıyorum bir yere 30 kelime hiçbirini ezberleyemiuorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom