Neler Yeni

İngilizce Gramer ve Kelime Kitapları

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet
Merhaba arkadaşlar. Ben intermediate seviyesinde ingilizce bilen biriyim. Hem İngilizcemi geliştirmek hemde YDS gibi sınavlara hazırlık için önerebileceğiniz kitaplar var mı. "English grammar inside and out" ve "reader at work" kitapları nasıldır? Özellikle sınava hazırlanan arkadaşlar veyahut ileri seviye ingilizce konuşan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

rebelmoves

80+ Bronze
Yds ingilizce bilgisini ölçen bir sınav değil. Taktikleri falan var grammar oturttuktan sonra o taktikler üzerinden kelime bilgisi arttırman lazım reader at work bizim okulda da hazırlık sınıfındaki öğrenciler kullanıyordu reader serisini öğrenmek isteyene daha uygun

cemtastan2301

80+ Gold
Aşırığğğ zeki, karizmatik ve yahuşıklı bir adam böyle bir konu açmış, bir bak istersen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yds ingilizce bilgisini ölçen bir sınav değil. Taktikleri falan var grammar oturttuktan sonra o taktikler üzerinden kelime bilgisi arttırman lazım reader at work bizim okulda da hazırlık sınıfındaki öğrenciler kullanıyordu reader serisini öğrenmek isteyene daha uygun
Peki o taktikleri nereden öğrenebilirim. Bir de English grammar inside and out iyi midir benim seviyem için bilgin var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşırığğğ zeki, karizmatik ve yahuşıklı bir adam böyle bir konu açmış, bir bak istersen.

O kitaptan pek memnun kalmadım ben hocam.

Son düzenleme:
Top Bottom