Neler Yeni

İngilizce hocası konuşma ve dinleme yapar mı?

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Merhaba arkadaşlar. İngilizce konusma ve dinleme olucagım zaman 10 Kasım'da görevliydim. İşte 1-2 hafta hocanın derslerine girdim hoca halederiz diye yapamadım. Anneanem de kaza sonucu yogun bakıma alındı, salı ve bugün gitmedim ama raporum var. Sınav olarak 21 girildi. Hoca konusma ve dinelme yapar mı? Sorumlu olarak girmedim. Bir dahaki ders haftaya. WhatsApp'tan sizce mesaj gönderiyim mi?
lise değil mi

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
hocam bide bişey sorcam benim ingilizcem pek iyi dğeil özer kirazın kitaplarını kulandım ama pek bi faydasını göremedim nasıl geliştiririm
uzun uzun yazdım cevap ama spam uyarısı verdi yanıtlayamadım : /

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Adem Oney
hocam lisede her türlü sınav yaparlar. İngilizce ve almanca dersinde bizde rapor falan olmasada yapmayız diyolardı sonra yapıyolardı.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
hocam bide bişey sorcam benim ingilizcem pek iyi dğeil özer kirazın kitaplarını kulandım ama pek bi faydasını göremedim nasıl geliştiririm
Bahsettiğiniz kitap hiçbir işe yaramaz çeviri ile öğrenilmez ingilizce sadece kurallara hakim olmuş olursunuz dili öğrenirken kurallar kadar kullanabilmek yani pratik de önemlidir. Bol bol ingilizce içerik tüketin ama bunun yanında mutlaka üretmek de önemli. Her gün kısa kısa yazabildiğiniz kadar günlük yazarak bir şeyler üretebilirsiniz. Uzun vadede fark etmeden ne çok işe yaradığını görürsünüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kısa kısa yazın hocam yoksa canınız sağ olsun :d
Penguin publishing'in okuma kitapları var dil öğrencileri için seviye seviye ilerleyen onları öneririm. Tahminimce dil seviyeniz A2 civarındadır Level 2 sizin için uygun olucaktır çok basit veya zor gelirse bir level yukarı aşağı geçersiniz.

BirForumcuKişi

80+ Bronze
Bahsettiğiniz kitap hiçbir işe yaramaz çeviri ile öğrenilmez ingilizce sadece kurallara hakim olmuş olursunuz dili öğrenirken kurallar kadar kullanabilmek yani pratik de önemlidir. Bol bol ingilizce içerik tüketin ama bunun yanında mutlaka üretmek de önemli. Her gün kısa kısa yazabildiğiniz kadar günlük yazarak bir şeyler üretebilirsiniz. Uzun vadede fark etmeden ne çok işe yaradığını görürsünüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Penguin publishing'in okuma kitapları var dil öğrencileri için seviye seviye ilerleyen onları öneririm. Tahminimce dil seviyeniz A2 civarındadır Level 2 sizin için uygun olucaktır çok basit veya zor gelirse bir level yukarı aşağı geçersiniz.
pdfi internete var mıdır hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,484
Üyeler
161,710
Son üye
EmirHene
Top Bottom