Okuldaki sistem kötü olduğu için olabilir kaç yıldır geçmiş , geniş , şimdiki zaman işliyoruz :dOkulda öğrenmeyen burada mı öğrensin?
Okuldaki sistem kötü olduğu için olabilir kaç yıldır geçmiş , geniş , şimdiki zaman işliyoruz :dOkulda öğrenmeyen burada mı öğrensin?
Ben zamanları 5.sınıfta görmüştüm ama sistem harbi çok berbat. Ben ortaokul ve lise de öğrenmedim ingilizce. Hazırlık okurken öğrendim.Okuldaki sistem kötü olduğu için olabilir kaç yıldır geçmiş , geniş , şimdiki zaman işliyoruz :d
Yaklaşık 11 yıldır ingilizce görüyorum adam akıllı a1 seviyesini ise 9 yıldır falan.okul hiçbir işe yaramıyor yıllarca aynı gramer aynı şey.3-5 gramer konusunu yıllara bölüyorlar şuan ki seviyem b1 yine cok yüksek değil ama okullarda anlatılanlarda uyuyorum maalesef sen dusun.arkadaş edinmek ve biraz kelime bilgisi yeter.kelime bilgisiz grammerin olsa yine kendini anlatamazsın.Gramer nasıl yaptın?
hoop kullanabilirsiniz.snapchat aracılıgı ile yabancı insanlarla konusuyorsun tabi o uygulamayı happn falan gibi düşün.arkadaş bulma uygulaması işte sadece worldwide insanlarla tanışabiliyorsun.Orası seni geliştirir her turlu konuda.Gramer nasıl yaptın?
BU arşivi pc ye indirsem virüs bulaşır mı?Çok çektim de zamanında...Bu linkte sıfırdan ingilizce ile ilgili tüm içerikler mevcut dostlar. Öğrendiğiniz şeyleri unutmamanız için 2 tavsiyem var:Baştan Sona İngilizce Eğitimi - Sıfırdan Başlayanlar İçin
Görüntüle ve Yandex Disk'ten indiryadi.sk
1:Yabancı arkadaş edinmek
2: Bilmediğiniz kelimeyi kalıcı öğrenmek için önce o kelimenin anlamını öğrendikten sonra cevap bir cümle kurmak. örnek:
i think you are a girl cümlesinde girl kelimesini bilmediğiniz varsayalım. Girl kelimesinin önce anlamına bakıp, sonra bir cevap cümle kuracağız.
Yes i'm a girl gibi. Sorusu olan varsa seve seve yardımcı olurum : )
Vaaay hoop kullanan biri daha. Ekle beni sc: ariineesYaklaşık 11 yıldır ingilizce görüyorum adam akıllı a1 seviyesini ise 9 yıldır falan.okul hiçbir işe yaramıyor yıllarca aynı gramer aynı şey.3-5 gramer konusunu yıllara bölüyorlar şuan ki seviyem b1 yine cok yüksek değil ama okullarda anlatılanlarda uyuyorum maalesef sen dusun.arkadaş edinmek ve biraz kelime bilgisi yeter.kelime bilgisiz grammerin olsa yine kendini anlatamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hoop kullanabilirsiniz.snapchat aracılıgı ile yabancı insanlarla konusuyorsun tabi o uygulamayı happn falan gibi düşün.arkadaş bulma uygulaması işte sadece worldwide insanlarla tanışabiliyorsun.Orası seni geliştirir her turlu konuda.
Hayır temizBU arşivi PC ye indirsem virüs bulaşır mı?Çok çektim de zamanında...
kenan hocam sizle cok benzer özelliklerimiz varVaaay hoop kullanan biri daha. Ekle beni sc: ariinees
Hayır temiz
Suriyeli hariç kimse yok arada afganda denk geliyor.Kankam yabancı arkadaş edinmek bu yüzden önemli. Konuşurken kelimeleri aktif kullandığın için unutmuyorsun.
ekledim.Vaaay hoop kullanan biri daha. Ekle beni sc: ariinees
Hayır temiz
Dil öğrenmeyi ders olarak görmeBen duo lingo dan öğreniyordum ama çok sıkıldım ve bıraktım.Sözel dersler bana göre değil.Sayısalcıyım ben.
hoopa bakarmısın.elbet bulursun.Suriyeli hariç kimse yok arada afganda denk geliyor.
evet bro yıllardır aynı.Okuldaki sistem kötü olduğu için olabilir kaç yıldır geçmiş , geniş , şimdiki zaman işliyoruz :d