Neler Yeni

İngilizce öğrenmek isteyen dostlarım

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Okuldaki sistem kötü olduğu için olabilir kaç yıldır geçmiş , geniş , şimdiki zaman işliyoruz :d
Ben zamanları 5.sınıfta görmüştüm ama sistem harbi çok berbat. Ben ortaokul ve lise de öğrenmedim ingilizce. Hazırlık okurken öğrendim.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Gramer nasıl yaptın?
Yaklaşık 11 yıldır ingilizce görüyorum adam akıllı a1 seviyesini ise 9 yıldır falan.okul hiçbir işe yaramıyor yıllarca aynı gramer aynı şey.3-5 gramer konusunu yıllara bölüyorlar :) şuan ki seviyem b1 yine cok yüksek değil ama okullarda anlatılanlarda uyuyorum maalesef sen dusun.arkadaş edinmek ve biraz kelime bilgisi yeter.kelime bilgisiz grammerin olsa yine kendini anlatamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gramer nasıl yaptın?
hoop kullanabilirsiniz.snapchat aracılıgı ile yabancı insanlarla konusuyorsun tabi o uygulamayı happn falan gibi düşün.arkadaş bulma uygulaması işte sadece worldwide insanlarla tanışabiliyorsun.Orası seni geliştirir her turlu konuda.

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
Bu linkte sıfırdan ingilizce ile ilgili tüm içerikler mevcut dostlar. Öğrendiğiniz şeyleri unutmamanız için 2 tavsiyem var:

1:Yabancı arkadaş edinmek
2
: Bilmediğiniz kelimeyi kalıcı öğrenmek için önce o kelimenin anlamını öğrendikten sonra cevap bir cümle kurmak. örnek:
i think you are a girl
cümlesinde girl kelimesini bilmediğiniz varsayalım. Girl kelimesinin önce anlamına bakıp, sonra bir cevap cümle kuracağız.
Yes i'm a girl gibi. Sorusu olan varsa seve seve yardımcı olurum : )
BU arşivi pc ye indirsem virüs bulaşır mı?Çok çektim de zamanında...

ahenk'

80+ Silver
Yaklaşık 11 yıldır ingilizce görüyorum adam akıllı a1 seviyesini ise 9 yıldır falan.okul hiçbir işe yaramıyor yıllarca aynı gramer aynı şey.3-5 gramer konusunu yıllara bölüyorlar :) şuan ki seviyem b1 yine cok yüksek değil ama okullarda anlatılanlarda uyuyorum maalesef sen dusun.arkadaş edinmek ve biraz kelime bilgisi yeter.kelime bilgisiz grammerin olsa yine kendini anlatamazsın.

hoop kullanabilirsiniz.snapchat aracılıgı ile yabancı insanlarla konusuyorsun tabi o uygulamayı happn falan gibi düşün.arkadaş bulma uygulaması işte sadece worldwide insanlarla tanışabiliyorsun.Orası seni geliştirir her turlu konuda.
Vaaay hoop kullanan biri daha. Ekle beni sc: ariinees

BU arşivi PC ye indirsem virüs bulaşır mı?Çok çektim de zamanında...
Hayır temiz

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Muri

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko

LahmatsuDcr

80+ Silver
Ben oyunlar, diziler, filmler, sanal arkadaşlar, izlediğim ingilizce videolar sayesinde İngilizcem sürekli gelişiyor. Kursa da gibiyorum B1-B2 seviyesindeyim. Yakında Almanca'ya da başlayacağım.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Ben duo lingo dan öğreniyordum ama çok sıkıldım ve bıraktım.Sözel dersler bana göre değil.Sayısalcıyım ben.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Top Bottom